Galkins publiskā paziņojumā aicina nejaukt jokus par Kremļa propagandistiem ar dzimtenes nodevību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu humorists Maksims Galkins vienā no saviem nesenajiem koncertiem Izraēlā iesmēja par Kremļa propagandistiem. Nu mākslinieks aicina nejaukt pasmiešanos par cilvēkiem ar dzimtenes nodevību. 

Lai sīkāk paskaidrotu radušos situāciju, Galkins vietnē "Instagram" publicēja video, kurā lūdza nejaukt jokus par atsevišķiem cilvēkiem ar dzimtenes nodevību. 

"Daži mediji, ņemot vērā manus koncertu ierakstus, mēģina to, ko es daru uz skatuves, pasniegt kā dzimtenes nomelnošanu. Ņemiet vērā, es visos 28 savos uzstāšanās gados ne reizi ne ar vienu vārdu neesmu nomelnojis savu dzimto un mīļoto Krieviju" - videoklipā, kuru pārbulicējusi arī Alla Pugačova, sacīja Galkins. 

Parodists precizēja, ka viņa satīra par dzimto zemi ir nevis tautas, bet atsevišķu pārstāvju - politiskās elites, propagandistu, korumpēto amatpersonu izsmiešana. 

"Visus šos 28 gadus esmu parodējis politiķus, izsmējis melīgus, nožēlojamus propagandistus un korumpētas amatpersonas, kas apzog manu krievu tautu. Man kā satīriķim ir tiesības to darīt, un es turpināšu to darīt. Manas izrādes neatšķiras no tām, kas visus šos gadus bija daudzās Krievijas pilsētās.

Es vienmēr esmu bijis par cilvēkiem. Arī tagad es vēlos, lai mana krievu tauta dzīvotu mierā un bagātībā, nevis nabadzībā un izolācijā. Tāpēc es ar savu humoru un darbu izsmiešu tos, kas stāv ceļā manas mīļās Krievijas attīstībai. Paldies," rezumēja Maksims Galkins.

Jau ziņots, ka Maksims Galkins, kurš ar ģimeni kopš kara sākuma uzturas Izraēlā, aizvadījis tur savus pirmos koncertus.

Galkins vietnē "Instagram" ievietoja video no uzstāšanās divās Izraēlas pilsētās - Telavivā un Beerševā.

Publiskotajos kadros redzamas un dzirdamas stāvovācijas. Galkins, turot rokās ziedus un uzrunājot sanākušos, sacīja:

"Es esmu jums ļoti pateicīgs, paldies par jūsu uzticēšanos. Novēlu laimi, veselību, mieru, protams. Es vēl atbraukšu pie jums. Kaut gan... Varbūt nemaz neaizbraukšu prom."

Iepriekš Galkins sacīja, ka daļu no koncertu ienākumiem ziedos Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists. Viņš arī neizslēdza iespēju uzstāties Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu