Dziedātāja MakSim par komā pavadīto mēnesi: Kad pamodos, ārsti teica, ka nevarēšu staigāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas popzvaigzne Maija Abrosimova jeb MakSim (38) vairāk nekā mēnesi atradās komā pēc tam, kad tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju. Nesenā intervijā māksliniece atklāja līdz šim nedzirdētas detaļas par slimības gaitu. 

Pēc smagās slimības māksliniece ne tikai ātri atgriezās formā, bet arī ķērās pie darba. Pat ārsti bija pārsteigti par zvaigznes ātro atveseļošanos. Lai arī dziedātāja joprojām cīnās ar pneimonijas radītajām sekām, daudzi dziedātājas fani joprojām netic, ka māksliniece izdzīvojusi smago slimības gaitu. 

"Mani neinteresē tenkas un nesaprotamu ekspertu vērtējumi, es labāk palieku ēnā, nevis starmešos, bet ar negatīvu reputāciju. Patiešām, kad es pirmo reizi pamodos, bija dažādas prognozes, tostarp, ka nevarēšu staigāt. Bet, kad pamodos slimnīcā, domāju: "Kungs, es redzu, dzirdu, es apskaušu savus bērnus!" Neatkarīgi no tā, kā es izskatos, cik daudz rētu uz mana ķermeņa, tās ir tik nesvarīgas lietas," intervijā sacīja dziedātāja. 

"Pat ārsti atzīmē, ka mans izskats nevēsta par to, ka esmu bijusī intensīvās terapijas paciente. Laikam paveicās ar imunitāti, ar ģenētiku," sacīja māksliniece. 

Jau vēstījām, ka dziedātāja 2021. gada jūnija vidū tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju un nedēļu pēc tam ievietota mākslīgā komā. Lai arī pneimonija ir viena no Covid-19 izraisītajām komplikācijām, Krievijas medijos nav lasāms, ka dziedātāja ar to būtu inficējusies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu