Grupa "Måneskin": Ukraina "Eirovīzijā" uzvarēja ne tikai kara dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

7. jūnijā Lietuvā, Viļņā, uzstājās itāļu rokgrupa "Måneskin". Intervijā Latvijas Televīzijai grupas dalībnieki atklāja, ko domā par šī gada "Eirovīzijas" uzvarētājiem. 

Grupas solists Demiano Davids intervijā skaidroja, ka šī gada "Eirovīzijas" dziesmu konkurss bija pavisam citādāks nekā pagājušā gadā politiskās situācijas dēļ. 

"Protams, konkurss bija citāds notikumu dēļ. Tos nevar ignorēt. Protams, tas daudz ko mainīja. Bet es uzskatu, ja analizē to kā kopumu, tad Ukrainai gāja labi arī iepriekšējā gadā, tāpēc domāju, ka konkursa rezultāts nav tāds tikai kara dēļ vien.

Protams, daudz kas bija citāds, bet Ukrainai bija sasniegumi iepriekšējos gados, un viņi tādā veidā nonāca pie punkta, kurā uzvar," skaidroja Davids. 

Grupai tika atgādināts, ka šī gada "Eirovīzijas" uzvarētāji "Kalush Orchestra" teju uzreiz pēc nokāpšanas no skatuves iestājās armijā un devās aizstāvēt savu dzimteni. 

"Es domāju, ka mēs nevaram pilnībā saprast, kam viņi iet cauri. Domāju, ka tas ir ļoti cienījami, ko viņi dara. Jūtamies ļoti veiksmīgi un priviliģēti, ka mums nav nācies ko tādu piedzīvot, un domāju, ka nevienam (ne tagad, ne vispār) nebūtu kas tāds jāpiedzīvo. Tas ir ļoti skumji un nežēlīgi. Mēs mēģinām viņiem sniegt arī savu atbalstu, un mums ir ļoti žēl, bet arī ļoti liela cieņa pret viņiem," sacīja grupas basģitāriste Viktorija de Andželisa.

Grupa atklāja, ka redzējuši arī grupas "Citi zēni" priekšnesumu un viņiem skaudis, ka puišu priekšnesumā skatītāji izklieguši vārdu "pussy", jo pirms gada "Måneskin" priekšnesums ticis cenzēts. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu