Pirmdienas horoskops: 13. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 13. jūnijam. 

AUNS

Darbā viss rit savu gaitu, taču, ja rodas jaunas idejas, tad neturi sveci zem pūra. Var gadīties, ka īstajā brīdī uzrodas cilvēki, kam ir interese darboties ar tevi kopā.

VĒRSIS

Nedēļa sākas optimistiski, taču ir arī ēnas puses. Būtiskās lietās turi roku uz pulsa, nepaļaujies uz solījumiem un neatstāj neko pašplūsmā. Cilvēki ir dažādi.

DVĪŅI

Darba nedēļas pirmajā dienā būsi uz pozitīvā viļņa, sekmīgi vadīsi sarunas, ātri risināsi dažādus jautājumus, bārstīsi asprātības un, it kā jokojot, panāksi labvēlīgu iznākumu nopietnās lietās.

VĒZIS

Laiks pārmaiņām. Kāds varbūt sen ilgojies skatīt tālas zemes, kāds vēlējies attīstīt savu biznesu, kāds pieteiksies augstam amatam. Uzdrīksties un piepildi savus sapņus!

LAUVA

Ja ir kāda jauna lietišķā ideja, tad vajag meklēt sabiedrotos, sponsorus vai skatīties, kādi valsts vai banku atbalsta mehānismi ir pieejami. Konsultējies ar zinošiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Darbā liela atbildība, bet tu esi pieradis – vai gan kādreiz bijis citādāk? Ir vērts pūlēties, jo tas var pavērt jaunus ceļus. Kāds piedāvājums nāks kā zibens no skaidrām debesīm.

SVARI

Gribētos mieru, harmoniju un vasariņu, bet... darāmā pilnas rokas. Iespējams, kolēģi devušies atvaļinājumā, un tagad viņu darbi tev jādara. Un to nav mazums.

SKORPIONS

Prātā jauni un novatoriski plāni. Kāds varbūt teiks, ka utopiski, taču tu esi stratēģis un tev ir savs redzējums. Ja ne šodien, tad rīt būs iespējas tos realizēt.

STRĒLNIEKS

Kolēģi vai biznesa partneri it kā atbalstīs tavas ieceres, bet beigās čiks vien sanāks. Labāk darbojies lepnā vientulībā, un beigās arī darba augļus baudi viens pats.

MEŽĀZIS

Naudas lietās jāķer īstais brīdis, kad runāt par algas pielikumu vai pelnošiem projektiem. Iespējams negaidīts darba maiņas vai biznesa piedāvājums – nedomā ilgi, kāds cits apsteigs.

ŪDENSVĪRS

Darbā iespējama kavēšanās, tāda sajūta, ka sprunguļi riteņos – tāpēc nav vērts pārcensties. Lai šī nedēļa iesākas pamazām, palēnām, bez varoņdarbiem.

ZIVIS

Profesionālajā jomā jācenšas gūt maksimāls labums naudas izteiksmē. Tu esi labs cilvēks un kāds to var izmantot savtīgos nolūkos. Katrai darbībai vai idejai ir sava cena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu