Leģendārais basketbolists Lebrons Džeimss "piesitis kanti" Felipes Gabriela jaunajai mīļotajai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/Scanpix, Instagram/felipegabrieldsx

Brazīlietis Felipe Gabriels saviem draugiem basketbolistiem sarūpēja neaizmirstamas brīvdienas – uzaicināja apmeklēt prestižās Formula 1 sacensības Monako. Nu raidījumā "Slavenības. Bez filtra" Felipe atklāj, ka brīvdienās piedzīvots ne viens vien pārsteigums. 

Klātienē skatīt prestižās Formula 1 sacensības Montekarlo ielās bija devies Felipe Gabriels ar draudzeni Tainu, NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis ar draudzeni Lauru, kā arī basketbolists Žanis Peiners ar sievu Alīnu.

Montekarlo sacensību laikā pulcējās slavenības no visas pasaules, tostarp leģendārais basketbolists Lebrons Džeimss, kurš, kā atklāj Felipe, "piesitis kanti" viņa jaunajai draudzenei. 

"Lebrons Džeimss "koļīja" Tainu. Ne gluži "koļīja", bet teica, ka viņai smuki pīrsingi, ka viņa labi izskatās. Bet Taina, paldies dievam, nezināja kas viņš ir. Viss kārtībā," smejas Felipe. 

Viņš atklāj, ka Taina arī Brazīlijā pavada laiku tikai ar slavenībām, tāpēc satikšanās ar leģendāro sportistu viņai nav bijis nekas jauns. 

Atgādinām, ka vietā, kur pārīši vērojuši sacīkstes, biļete vienam cilvēkam maksājusi vairāk nekā 8000 eiro. Kompānija Francijas Rivjērā pavadījusi piecas dienas.

"Bijām apmetušies skaistā villā. To uzsauca Kristaps un Žanis, tāpēc man nav ne jausmas, cik tā maksāja.

Mums bija tāda noruna – es sadabūju biļetes, viņi parūpējas par dzīvošanu. Monako viss ir ļoti dārgs. Lai tiktu pie galdiņa restorānā vai klubā, jāstāv rindā un ir baigi grūti tikt kaut kur iekšā. Kādā restorānā, redzot, ka esam kopā ar Kristapu, viņa fani uzaicināja mūs pie sava galdiņa.

Tā galdiņa rezervācija vien maksāja 100 000 eiro. Mums gan nevajadzēja maksāt, jo, kur ir Kristaps – tur visas durvis vaļā," skaidroja Felipe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu