VP aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Rīgā, Buļļu ielā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kzenon/Shutterstock

Šī gada 11. jūnijā ap plkst. 14.23 Valsts policija saņēma izsaukumu. Noskaidrots, ka Rīgā, Buļļu ielā uz neregulējamas gājēju pārejas auto uzbraucis velosipēdistei.

Sākotnējā informācija liecina, ka pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis, kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, brauca pa Buļļu rotācijas apli no Dzirciema ielas puses Buļļu ielas virzienā un, izbraucot no Buļļu rotācijas apļa, uzbrauca velosipēdistei, kura šķērsoja Buļļu ielas brauktuvi pa neregulējamo gājēju pāreju.

Pēc sadursmes pagaidām nenoskaidrotais transportlīdzekļa vadītājs neapstājās ceļu satiksmes negadījuma vietā un aizbrauca tālāk pa Buļļu ielu virzienā uz Kleistu ielas pusi.

Aculiecinieki informējuši, ka automašīna, kas uzbrauca velosipēda vadītājai, bija sudraba krāsas apvidus auto (džips vai minivens), iespējams, Toyota vai Chrysler.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai videoierakstus no transportlīdzekļa video reģistratora, zvanot pa tālruņa numuru 67086666.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu