Otrdienas horoskops: 14. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 14. jūnijam. 

AUNS

Tu esi līderis un var rasties vēlme visu un visus kontrolēt – vai kolēģi vai darījumu partneri rīkojas, kā norunāts, vai mājās viss kārtībā... Nepārspīlē, radīsies stress.

VĒRSIS

Nostiprināsi autoritāti, tiksi skaidrībā ar lietišķo projektu koncepcijām. Karjerai, biznesam un profesionālai attīstībai labvēlīga diena.

DVĪŅI

Sekmēsies lietišķas darīšanas, un sarežģītiem jautājumiem var nākt veiksmīgs risinājums. Kādā brīdī apjautīsi, ka profesionālajā jomā nepieciešamas jaunas zināšanas.

VĒZIS

Lieliski pratīsi organizēt procesus, izveidot kontaktus, sarunāt un nokārtot. Tādējādi stiprināsi autoritāti un kolēģi atzīs: kāds vieds cilvēks. Kāds gribēs tev „izkratīt sirdi”.

LAUVA

Veiksmīga diena lietišķām sarunām ar iestādēm, bankām un dažādām biznesa struktūrām. Sadarbība atmaksāsies un ieklausīšanās atšķirīgos viedokļos arī.

JAUNAVA

Ielūkosies kontā un centīsies izkalkulēt, kur tērēt, kur piebremzēt, kādi izdevumi tagad, kādi vēlāk. Sekmīgs laiks darīšanām ar bankām un komunālajiem dienestiem.

SVARI

Reizumis gribas teikt kādu skarbāku vārdu, attur vienīgi tolerance un tavas labās manieres. Galvenais – nenes kreņķus mājās, jo mīļie cilvēki vēlas redzēt tevi smaidošu.

SKORPIONS

Turi grožus savās rokās. Uz citiem nevar pārāk paļauties, jo solīts makā nekrīt. Var gadīties, ka sadarbības partneri vai kolēģi gatavi tūdaļ darboties, bet entuziasms ātri noplok.

STRĒLNIEKS

Vasaras sajūta... Darbi, protams, nekur neizzudīs, taču paveiksi tos ar iedvesmu. Vispārējā pacēlumā nezaudē modrību un nepieļauj kļūdas. Var arī rasties kādi pārpratumi.

MEŽĀZIS

Iespējama atklāsme, ka zināšanas nav pietiekamas. Tad ar steigu jāpārskata kursu un semināru piedāvājumi. Vakarā par darbu un lietišķām lietām vairs nedomā – ļaujies romantikai.

ŪDENSVĪRS

Kurš spēj it kā ieskatīties nākotnē un uztvert idejas, kuras būs aktuālas vēl tikai rīt? Tava pieredze un skatījums uz situācijām palīdzēs tikt skaidrībā pašam un arī citiem.

ZIVIS

Ja sajūta tāda, ka viss slikti un prātā nāk eksistenciālas pārdomas, tad jāmēģina saskatīt dzīves un vasaras košās krāsas. Darbā izklāsti idejas – tās tiks augstu novērtētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu