Ceturtdienas horoskops: 16. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 16. jūnijam. 

AUNS

Tu jau neklusēsi, ja kaut kas nav pa prātam. Taču pirms izsaki kritiskas piezīmes kolēģiem, noskaidro situācijas detaļas. Šī diena tāda strīdīga – jācenšas savaldīties.

VĒRSIS

Nemierīga diena, jo vienlaikus jāpaveic vairāki darbi. Tev patīk visu darīt lēni un pamatīgi, tāpēc situācijas var radīt stresu. Galvenais – nepieņemt būtiskus lēmumus steigā.

DVĪŅI

Prāts darbosies augstā līmenī un ir vērts ķerties pie jauniem projektiem. Der ieklausīties citu ieteikumos, jo skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā par detaļām.

VĒZIS

Ir lieliskas iespējas izcelties darbā, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt privāto biznesu. Savukārt sirdslietās - mīlestības apliecinājumi un romantiskas noskaņas.

LAUVA

Ja darbā vai biznesā neies, kā plānots, garastāvoklis būs sabojāts. Vai neesi aizmirsis seno patiesību, ka nevajag uztraukties par situācijām, kuras nevari ietekmēt? Tā būtu vislabākā pieeja.

JAUNAVA

Daudz domas pie profesionālajiem pienākumiem un biznesa. Var rasties vēlme mainīt darbu, pievērsties citai nozarei, uzsākt kaut ko pavisam jaunu. Galvenais nepārsteigties.

SVARI

Laba diena jaunu kontaktu veidošanai, saskarsmei ar cilvēkiem, saviesīgiem pasākumiem un lietišķām sanāksmēm. Labi sapratīsies un iegūsi domubiedrus.

SKORPIONS

Veiksmīgāk virzīsies tās lietas, kuras darīsi komandā vai sadarbojoties. Ir iespējas atrast uzticamus kompanjonus ilgākam laika periodam.

STRĒLNIEKS

Nedari neko steigā un nepaļaujies uz Fortūnas labvēlību. Izturies pret visu atbildīgi un apdomīgi. Virzoties soli pa solim, papildināsi sava maciņa saturu un nodrošināsi ienākumus nākotnē.

MEŽĀZIS

Sajutīsi, ka dzīve būvējas uz stabiliem pamatiem. Ja arī radīsies kādas problēmas, tu spēsi tās atrisināt. Turklāt tavs padoms un viedoklis noderēs arī radiem, draugiem, kolēģiem.

ŪDENSVĪRS

Neizšķied laiku sabiedriskās aktivitātēs, no kurām maz labuma. Tāpat arī neskaiti un domās netērē naudu, kas vēl nav saņemta un raugies, lai visi tavi plāni ir reāli.

ZIVIS

Nešaubies par savām spējām, un izdari visu, kas no tevis atkarīgs, lai sasniegtu iecerēto. Sekmīga ārzemju tēma – plāno ceļojumu, veido biznesa kontaktus vai sazinies ar draugiem svešatnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu