Spānijas futbola zvaigzne Pikē vien dienas pirms šķiršanās no Šakiras tika patriekts no "Barcelona"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žerārs Pikē
Žerārs Pikē Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola aizsargs Žerārs Pikē vien dienas pirms šķiršanās no ilggadējās draudzenes Šakiras saņēmis ne pārāk priecīgas vēstis arī no "Barcelona" vienības galvenā trenera Šavi Ernandesa.

Aizvadītajā nedēļā tika ziņots, ka Pikē pašķīrās no savas ilggadējās draudzenes Šakiras, ar kuru spāņu futbolists bija kopā 12 gadus. 

Dažas dienas pirms šķiršanās no ilggadējās dzīvesbiedrenes un bērnu mātes Pikē saņēma "kurvīti" arī no savas darba vietas - FC "Barcelona" futbola kluba.

Spānijas mediji ziņo, ka kluba galvenais treneris un Pikē bijušais cīņu biedrs gan Barselonā, gan Spānijas izlasē Šavi Ernandess pavēstījis, ka ar viņu vairs nerēķinās.

Tiek ziņots, ka Šavi neapmierinājusi Pikē uzvedība ārpus laukuma, iesaiste konkrētos biznesa projektos, kā arī aizsarga fiziskās formas kritums.

Pikē ar Spānijas futbola gigantu vēl ir līgums līdz 2024. gadam. Tomēr finansiālo problēmu nomocītā "Barcelona" cerot uz draudzīgu šķiršanos no sava ilggadējā centra aizsarga, līdzīgi kā to 2014. gadā izdarīja Pikē kolēģis pēdējā līnijā Karloss Pujols, kura līgumā arī vēl bija atlikuši divi gadi. Citādāk Katalonijas klubam Pikē būs jāizmaksā kompensācija teju 40 miljonu eiro apmērā.

Savukārt pats Pikē esot apņēmības pilns atgūt fizisko formu un atgriezties "Barcelona" spēlētāju rotācijā.

Pikē "Barcelona" rindās spēlē jau kopš 2008. gada un kopā ar slaveno klubu ir izcīnījis astoņus Spānijas augstākās līgas čempiona titulus, kā arī trīs reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu