VIDEO ⟩ Smaga avārija Purvciemā: ugunsdzēsēji ievainotos griezuši ārā no automašīnām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Smaga autoavārija Purvciemā.
Smaga autoavārija Purvciemā. Foto: "Apollo.lv" aculiecinieks

Pirmdien, 13. jūnijā, Purvciemā notikusi smaga avārija, kurā iesaistītas divas automašīnas - "Wolkswagen" un "BMW". Ugunsdzēsēji cietušos grieza ārā no transportlīdzekļiem, lai pēc iespējas ātrāk nodotu mediķu aprūpē. Apkārtnes iedzīvotāji uzskata, ka viens no šoferiem nebija ievērojis luksoforā redzamo gaismas signālu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Autoavārija notika Stirnu un Ūnijas ielas krustojumā, Purvciemā. Viktorija, kas dzīvo Purvciemā gandrīz 30 gadus, avāriju pamanīja nejauši - paskatījās pa virtuves logu un redzēja, kā strauji saduras divas vieglās automašīnas.

"Man viss bija labi redzams, kaut gan priekšā bija koks. Kaut kāda zila automašīna, kur tā brauca, es nezinu, un pelēka arī bija.

Pelēkā ļoti stipri ietriecās zilajā, un zilā automašīna no spēcīgā trieciena pat apgriezās ap savu asi," stāsta Viktorija.

Vietējais iedzīvotājs Jānis, kurš dzīvo blakus negadījuma vietai un ar automašīnu profesionāli brauc jau 50 gadus, uzskata, ka kāds no sadragāto automašīnu vadītājiem bijis pārgalvīgs.

Palīdzēt cietušajiem ieradās ugunsdzēsēju brigādes, kas, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja ievainotos cilvēkus no sadragātajām automašīnām.

Septiņu minūšu laikā no izsaukuma saņemšanas brīža ieradās ārsti.

"Mediķi konstatēja, ka palīdzība nepieciešama diviem cietušajiem. Traumas ir ļoti nopietnas, ir politrauma, kas ir vienlaikus vairāku ķermeņa daļu nopietni ievainojumi.

Pēc palīdzības saņemšanas uz vietas abi cietušie smagā, bet stabilā stāvoklī, nogādāti ārstniecības iestādē," stāsta NMPD pārstāve Inga Vītola.

Policija ir sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš no vadītājiem ir pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu