Kremļa propagandas televīzijas kanāls izveidojis kompromitējošu filmu par Allu Pugačovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alla Pugačova
Alla Pugačova Foto: instagram/alla_orfey

Krievijas "Pirmais kanāls" izveidojis kompromitējošu filmu par dziedātāju Allu Pugačovu, kurā māksliniece attēlota pēc iespējas sliktākā gaismā. 

Allas Pugačovas vīrs, šovmenis un komiķis Maksims Galkins kopš kara sākuma atklāti kritizē Krievijas varas iestādes un galvenos Krievijas propagandistus. Pati primadonna ar tik skaļiem paziņojumiem vēl publiski nav nākusi klajā, savukārt viņas nostāja ir visai acīmredzama.

Nesen uz Ostankino televīzijas centra ēkas Maskavā parādījās uzraksts: ""Alla, labi, ka tu aizbrauci. Alla, tu jau sen visiem esi apriebusies." Dziedātāja atbildēja: "Jo zemāks intelekts, jo skaļāki apvainojumi. Dzīvo mierā, valsts!" tā Pugačova.

Nu ziņots, ka "Pirmais kanāls" uzņēmis "dokumentālo filmu" par Allu Pugačovu, kurā māksliniece attēlota kā nodevēja. Par to sociālajos tīklos ziņojis žurnālists Romāns Supers. Viņš atklāja, ka filmas izveide ir Krievijas Federācijas prezidenta administrācijas darbs.

Kā zināms, Pugačovas vīrs, humorists Maksims Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu. Dažas dienas vēlāk ģimene kopā ar dvīņiem pameta Krieviju un līdz pat šim brīdim uzturas Izraēlā.

Kopš kara sākuma Krievijas propagandas mediji Galkina un Pugačovas virzienā raidījuši dažādus neglaimojušus izteikumus. Piemēram, Krievijas propagandas vēstnese Margarita Simonjana nosauca Galkinu par "geju, kurš apprecējās ar vecāku sievieti, lai novērstu uzmanību no viņa seksualitātes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu