Ar jautru ballīti atklāts Roberto Meloni jaunais ceļošanas raidījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 13. jūnijā, vairākas sabiedrībā zināmas personas, mediji un īpaši lūgtie viesi pulcējās uz jestru jaunā ceļojumu raidījuma "Roberto. Ar mīlestību no Sardīnijas" atklāšanas burziņu. 

Starp pasākuma apmeklētājiem bija redzamas tādas sabiedrībā labi zināmas personības kā Dina Zuzāne, pazīstamā fitnesa trenere un influencere Paula Freimane ar draugu Arvi, dietoloģe Lolita Neimane, kā arī multimākslinieks Kašers ar vīru Jāni. Savukārt influencere Diāna Kubasova pēc pirmās sērijas noskatīšanās atzina, ka tik kvalitatīvs ceļojumu šovs gan saturiski, gan vizuāli Latvijā vēl nav redzēts.

Itāļu ēdieni un dzērieni, Roberto Meloni mūzika, tradicionālā šķīvja plēšana, picas cepšana un karstas dejas pirmdienas pēcpusdienā ļāva ikkatram pasākuma viesim sajust īstu Itālijas garšu tepat Latvijā.

“Šis ir īsts sapņa piepildījums brīnišķīgā komandā. Mēs tiešām izdarījām visu, lai jums, mīļie skatītāji, parādītu Sardīniju visīstākajā veidā. Daži ir izbrīnīti par manu maratonu, bet ja tu tici saviem sapņiem, tu ļoti daudz strādā, lai tos īstenotu un nekas nekad nav par grūtu,” atzīst raidījuma vadītājs Roberto Meloni.

Pasākuma laikā Elita Patmalniece ar humoru atzina, ka viņai tomēr nav izdevies izbojāt raidījumu ar savu klātbūtni. Ceļojums ir bijis krāsains, gards un emocijām pilns.

Savukārt Rūta Dvinska emocionāli teic: “Tik jauki kaut uz brīdi atgriezties skaistajā Sardīnijā un satikt cīņu biedrus. Tās būs vienas jestras un krāsainas 10 sērijas visas vasaras garumā. Paldies jums, ceļabiedri, ar jums mierīgi kaut apkārt pasaulei.”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu