Britnija Spīrsa uz kāzām neuzaicina brāli un velta viņam skarbus vārdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Instagram

Britnija Spīrsa joprojām kāzu virpulī. Šoreiz popdīva atklāj, ka brālis Braiens Spīrss nekad nav ticis uzaicināts uz viņas kāzām, neskatoties uz ziņojumiem, kas apgalvo pretējo, vēsta ārzemju medijs "Page Six". 

Britnija joprojām ir dusmīga uz savu brāli, kurš juridiskās aizbildniecības laikā viņai liedzis dzert alkoholu.

"Vai jūs tiešām domājat, ka es gribu savā īpašajā dienā brāli, kurš man četrus gadus liedza lietot alkoholu? Tu mani sāpināji, un tu to zini," 40 gadus vecā popzvaigzne rakstīja otrdienas, 14. jūnija, "Instagram" ierakstā, kurš nu ir dzēsts.

Braiena draudzene Ambera Lina Konklina gan šonedēļ apgalvoja, ka viņi nebija Britnijas zvaigžņotajās kāzās tāpēc, ka viņu meita beidza pamatskolu tajā pašā dienā.

Uz brāļa apsveikumiem kāzu dienā Britnija ir skarba un atbild: "Ej dirst, Braien, ej dirst. Neviena normāla ģimene tā nerīkotos, kā jūs izrīkojāties pret mani."

Iepriekš vēstījām, ka arī Britnijas Spīrsas mamma Linna Spīrsa ielūgumu uz ceremoniju nesaņēma, bet meitu apsveica virtuāli, komentējot Britnijas Spīrsas "Instagram" ierakstu ar publicētajām bildēm no kāzām.

Jau vēstīts, ka laulību ceremonija notika šī gada 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā.

Viesu vidū nebija ne Spīrsas vecāku, ne māsas, ne brāļa, ne arī viņas dēlu no laulības ar otro vīru - dejotāju Kevinu Federlainu.

Atgādinām, ka Spīrsa un Asgarijs saderinājās 2021. gada septembrī pēc aptuveni piecu gadu attiecībām. Šī gada aprīlī pāris paziņoja, ka gatavojas kļūt par vecākiem, taču Spīrsa piedzīvoja spontāno abortu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu