Juta Valdmane atklāj, ka nākotnē ar mīļoto vēlas dzīvot ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere, permanentā grima meistare Juta Jemeļjanova (iepriekš Valdmane) intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kā savieno dzīvi starp Latviju un ASV, kur mīt viņas mīļotais vīrietis Juris Kupris. 

Pagaidām, kamēr Juta ar Juri nav oficiāli precējušies, viņa ASV drīkst dzīvot tikai noteiktu laiku. Tomēr attālums abu mīlestību tikai stiprina, atzīst Juta.

"Man ir sajūta, ka dzīvoju divās paralēlās pasaulēs, divās pagaidu dzīvēs, un neviena no tām nav īstā. Daļēji dzīvoju Latvijā, daļēji – Amerikā. Ļoti jocīgs ir brīdis, kad viena pagaidu dzīve beidzas, bet otra sākas. Kad Amerikā sapakoju savas mantas un atlidoju uz Latviju, kādu brīdi šķiet, ka nekādas Amerikas nav bijis, esmu to nosapņojusi," atklāj viņa.

Ja vēl pieskaita ceļošanu pa citām valstīm, Juta atzīst, ka Latvijā tomēr pavada gada mazāko daļu.

Vaicāta, kādi ir viņas nākotnes plāni, efektīgā sieviete atbild: "Būdama Latvijā, daru to pašu, ko pirms tam, – strādāju kosmētikas jomā, man ir arī vairāki "Instagram" sadarbības projekti. Atbraucu, pastrādāju te, atkal dodos prom.

Nākotnē abi ar Juri plānojam tomēr dzīvot ASV – tur mums ir lielākas darba un izaugsmes iespējas.

Tas gan nav kā akmenī iekalts, jo es nevarētu dzīvot bez Latvijas."

"Es vienmēr mīlēšu Latviju! Sapelnīsim naudu un vecumdienās noteikti dzīvosim te," uzsver Juta.

Kā zināms, Juta ar mīļoto vīrieti Juri Kupri, kurš ir fitnesa treneris, bet šobrīd vada būvniecības uzņēmumu, satuvinājās 2020. gadā - neilgi pēc Jutas šķiršanās no Ginta Valdmaņa.

Pilnu interviju ar Jutu Valdmani lasiet žurnāla "Ieva" 15. jūnija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu