25 gadus pēc bildinājuma apprecējies miljonārs Valentīns Kokalis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valentīns Kokalis
Valentīns Kokalis Foto: Lita Krone/LETA

Aptuveni 25 gadus pēc bildinājuma salaulājies 66 gadus vecais miljonārs Valentīns Kokalis un viņa mīļotā Mila, ziņo portāls "Privātā Dzīve". 

"Kā tagad atceros to dienu, kad Valentīns mani bildināja, lai gan tas bija jau tik sen. Mūsu attiecību sākumposmā vienā no mūsu kārtējiem ceļojumiem, kad Valentīns vēl strādāja Ventspils naftā, ar draugiem bijām devušies uz Londonu. Bija restorāns, saderināšanās gredzens, svinības, atzīšanās mīlestībā... Viss, kā piederas," 25 gadus vecos notikumus atceras Mila. 

Abi iepazinušies, kad Valentīnam bijuši 40 gadi, bet Milai tikai 14. 

Nu šis bildinājums pārvērties laulībā – 21. maijā Alsungas baznīcā Valentīns un Mila kļuvuši par vīru un sievu. Kāzās bijis vien nedaudz vairāk par 20 viesiem. Gan Valentīnam, gan Milai šī bija pirmā laulība baznīcā.

"Gribējām, lai ir klusas, jaukas un ģimeniskas svinības tikai mums, kuplajam bērnu pulkam un dažiem pašiem tuvākajiem draugiem. Tas arī izdevās. Galvenais uzsvars tika likts, lai mums ar Valentīnu šie ir svētki. Jau daudzus, pat ļoti daudzus gadus esam kopā," izdevumam "Privātā Dzīve" stāsta Mila.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu