Pieredzes bagātais Dani Alvess nepagarinās līgumu ar "Barcelona"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dani Alvess
Dani Alvess Foto: AFP/SCANPIX

Pieredzējušais Brazīlijas aizsargs Dani Alvess pavēstījis, ka nepagarinās līgumu ar Spānijas futbola gigantu FC "Barcelona".

39 gadus vecais futbolists, kurš pievienojās "Barcelona" pagājušā gada novembrī, noslēdzot līgumu līdz šīs sezonas beigām, apstiprināja, ka vienošanās netiks pagarināta.

"Vēlētos pateikties komandas personālam par iespēju atgriezties klubā un vilkt šo brīnišķīgo kreklu vēlreiz, tas ir prātam neaptverami, cik esmu laimīgs," Brazīlijas futbolists rakstīja vietnē "Instagram".

Alvess "Barcelona" rindās ir devies laukumā 408 spēlēs, 391 no tām aizvadot laika periodā no 2008. līdz 2016.gadam, kad viņš vienībai pievienojās pirmo reizi.

Pieredzējušais futbolists kopā ar Barselonas komandu ir izcīnījis sešus Spānijas čempiontitulus, trīs reizes triumfējis Čempionu līgā un četras reizes uzvarēja Karaļa kausa ("Copa del Rey") izcīņā.

Alvess ir iekļauts Brazīlijas valstsvienības kandidātu sarakstā dalībai Pasaules kausā. Viņš arī spēlēja abās Brazīlijas izlases pārbaudes spēlēs pret Japānu un Dienvidkoreju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu