FOTO ⟩ Pie t/c "Galerija Centrs" tiks uzstādītas pirmās viedās velonovietnes Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Bikeep" viedās velonovietnes
"Bikeep" viedās velonovietnes Foto: Bikeep

Pirmās Igaunijas viedo mikromobilitātes uzglabāšanas risinājumu ražotāja "Bikeep" velonovietnes tiks uzstādītas pie t/c "Galerija Centrs". Jau tuvākā mēneša laikā pilsētas iedzīvotāji un veikala apmeklētāji varēs novietot velosipēdus droši un par brīvu.

"Bikeep" viedās velosipēdu novietnes atšķiras no citām velonovietnēm ar vairāku līmeņu drošības risinājumu, kas pasargās no zādzībām. Šīm novietnēm ir īpaši izturīga konstrukcija, kas pārbaudīta testos un reālās dzīves situācijās, skaļš trauksmes signāls, 24/7 video novērošana, tiešsaistes monitorings visām novietnēm, kā arī paziņojums īpašniekam, ja velosipēda novietošana notikusi reģistrētam lietotājam.

Būtiski, ka šīs velosipēdu novietnes lietošana un izmantošana ir bez maksas jebkuram apmeklētājam. Velosipēdu novietot stāvēšanai varēs ar jebkuru NFC karti – bankas, lojalitātes, klienta, durvju čipu u.c. vai viedtelefonu, kur instalēta Bikeep lietotne.

Visā pasaulē "Bikeep" ir jau vairāk kā 1 000 000 lietotāju vairāk nekā 30 valstīs. Igaunijā vien ir uzstādītas vairāk kā 1300 velosipēdu novietošanas stacijas. "Bikeep" uzņēmums ir dibināts 2013. gadā, un šogad tā risinājumi ienāk arī Latvijā, lai veicinātu pilsētvides drošību mikromobilitātes risinājumiem un mudinātu iedzīvotājus vairāk pārvietoties ar velosipēdu vai skrejriteni.

Latvijā uzņēmumu Bikeep pārstāv SIA Provision Baltic. Vairāk par viedajiem velosipēdu un citiem risinājumiem var uzzināt projekta mājaslapā www.viedpilseta.lv. Projekts viedpilseta.lv nodrošina viedos pilsētvides risinājumus drošībai un infrastruktūras attīstībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu