"Viņam vajadzēs ļoti labu plānu." Boksa superzvaigzne Fjūrijs prognozē, kā noslēgsies Usika revanša cīņa pret Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Supersmagā svara čempions boksā Taisons Fjūrijs izteicis savu viedokli par gaidāmo cīņu starp Entoniju Džošua un Oleksandru Usiku.

Vēl oficiāli nav izziņots ilgi gaidītās revanša cīņas datums, tomēr šobrīd kā visreālākais variants tiek minēts šā gada 20. augusts.

Pirmajā duelī pēc punktiem pārāks bija ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas.

Daudzi boksa eksperti pēc cīņas kā galveno Džošua problēmu izcēla viņa pasivitāti un krietni iespaidīgāko gabarītu neefektīvu izmantošanu. Fjūrijs, kurš vēl pirms savas nesenās cīņas pret Dilianu Vaitu paziņoja par karjeras beigām, norāda tieši uz pretējo.

"Ja viņš [Džošua] agresīvi ies virsū Usikam jau no pirmā raunda, tad viņš būs paguris ap ceturto raundu un tiks apstādināts septītajā raundā," norādīja Fjūrijs.

Par Čigānu karali dēvētais bokseris uzsvēra, ka būtu gatavs trenēt Džošua, lai iemācītu tautietim, kā cīnīties 12 raundu cīņās un tikt galā ar "vidējā svara" bokseriem.

"Bet kopumā es uzskatu, ka viņš atkal zaudēs. Divi zaudējumi pēc kārtas - tas arī būs viss," piebilda Fjūrijs.

Harismātiskais čempions izcēla trīs komponentus, kas Džošua ir nepieciešami, lai uzvarētu ukraiņu bokseri: "Lai ietu uz priekšu un izdarītu spiedienu ar viņa un maniem gabarītiem, ir nepieciešami divi V12 dzinēji. Ir jāspēj arī uzņemt sitienus, un pautiem ir jābūt kā Kingkongam. Viņam nav neviena no šiem atribūtiem."

"Viņam vajadzēs ļoti labu plānu. Ņemot vērā, ka viņu trenē Roberts Garsija, es varu iedomāties, ka viņš meklēs vienu lielu sitienu, ar kuru nokautēt Usiku. Iepriekš viņš to neatrada. Teikšu godīgi, ja viņš ies uz priekšu un mēģinās būt agresīvs, es uzskatu, ka Usiks viņu apturēs astotajā raundā. Un es patiešām tā domāju," norādīja Fjūrijs.

Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu. Savukārt Usikam aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu