"Lux Express" sāk piedāvāt pasažieru pārvadājumus no Rīgas uz Kuresāri ar pārsēšanos Pērnavā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kuresāres pils. Ilustratīvs attēls.
Kuresāres pils. Ilustratīvs attēls. Foto: JanarK/shutterstock.com

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" piektdien sāks piedāvāt pasažieru pārvadājumus no Rīgas uz Kuresāri Igaunijai piederošajā Sāremā salā ar pārsēšanos Pērnavā, informēja "Lux Express" pārstāvji.

Jaunais reiss ir saskaņots ar līdzšinējo maršrutu Rīga-Pērnava-Tallina, izveidojot jaunu vasaras ceļojumu maršrutu Rīga-Pērnava-Kuresāre ar pārsēšanos Pērnavā.

Jaunais maršruts būs pieejams vasaras periodā līdz 21.augustam.

Reiss no Rīgas uz Pērnavu izbrauks plkst.9 un nonāks galamērķī plkst.11.35, savukārt reiss no Pērnavas uz Kuresāri izbrauks plkst.12.10 un galamērķis sasniegs plkst.15.05.

Otrā virzienā autobuss no Kuresāres izbrauks plkst.16.55 un Pērnavā ieradīsies plkst.19.45, bet reiss no Pērnavas uz Rīgu izbrauks plkst.19.50 un Rīgā nonāks plkst.22.25.

"Lux Express Latvia" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 193 404 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 850 000 eiro, kas ir par 58,1% mazāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi pieauga par 21% - līdz 28 640 eiro. Finanšu dati par pagājušo gadu vēl nav publiskoti.

"Lux Express Latvia" pieder Igaunijā reģistrētajai AS "Lux Express Estonia".

"Kuresāre ir Igaunijas Sāremā salas lielākā pilsēta un centrs. Pilsētas viesus sagaida daudzveidīgi spa pakalpojumi, elpu aizraujoši dabas skati un plašs vēsturiskais mantojums. Galvenie apskates objekti: Kuresāres bīskapa viduslaiku cietoksnis un pils komplekss, Svaru nams, Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīca, senais Bruņniecības nams, vēsturiskais Rātsnams, Kūrmāja, Saules gulta jeb Kāli meteorīta krāteris, Kuresāres Veselības parks," informē uzņēmuma pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu