Kašers un Jānis romantiski nosvin kāzu gadadienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

16. jūnijā pirmo kāzu jubileju atzīmēja multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins) ar vīru, fitnesa treneri Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani.

Laimīgais pāris kāzu gadadienā iepriecināja savus sekotājus ar īpašu fotosesiju, kā arī atziņām par mīlestību.

"Kļūstot vecākiem, ar katru gadu mainoties, viena lieta paliek nemainīga - es turpināšu tevī iemīlēties. Priecīgu gadadienu!" pie publiskotā kadra raksta Kašers.

Tāpat viņš dalījies ar šādām atziņām: "Nekas šajā pasaulē nevar būt skaistāks par mīlestību, ko esi man dāvājis. Tava mīlestība manas dienas padara gaišākas un bagātina manu dzīvi. Mīlestība nav par to, cik daudz dienu, mēnešu vai gadu jūs esat kopā. Mīlestība ir par to, cik daudz jūs mīlat viens otru katru dienu."

Savukārt Jānis dalījies ar privātu stāstu: "Es savai labākai draudzenei reiz teicu “pirmais gads laulībās ir vissarežģītākais un grūtākais”. Un tad tu iegūglē šo tematu, tadāāā… vairāki raksti no psihologiem un psihoterapeitiem, kuri raksta, ka pirmais gads ir visgrūtākais, jo tikko tu baudīji skaistāko mirkli kopā, un te nu tu attopies ar otru personu kopā pavisam, sāc aktīvu kopdzīvi ar viņu un ne no kurienes sāc uztraukties par daudzām lietām un faktoriem. Šeku reku, ir spēcīgā savienībā un likmes uz to ir ļoti augstas! Un tad ar visiem sākas panika un ajajai!

Bet te, mierīgi dzerot rīta kafiju, padomāju un saprotu, ka katra diena laulībā ir skaistāka nekā katra diena sapņojot par to.

Pirmais gads laulībā ir nesis daudz izaicinājumu, piedzīvojumu un skaistu mazu mirkļu, kuri ir piepildījuši šīs daudzās 365 dienas! Un blakus istabā tagad dzied man vīrs, suns ķuķinās blakus un īstenībā iekšēji ir pilnīgs miers. Pavisam nesen dzirdēju, ka pāris, kuri kopā laulībā ir 55 gadus saka, ka pirmie 54 gadi ir visgrūtākie un tikai pēc tam ir labākie gadi priekšā vai vienalga!  Priekā par ģimeni, par kopā būšanu, par kopīgiem sapņiem, par katra ambīcijām un izaugsmēm, par katra savdabīgo raksturu un visbeidzot, PRIEKĀ PAR MĪLESTĪBU!"

Kā zināms, pāris apprecējās Dānijā. Kašers un Jānis ir viens no 27 viendzimuma pāriem, kuri gaida savu kārtu tiesā par ģimenes fakta atzīšanu. Tiesas sēde par jauno vīriešu ģimenes oficiālu atzīšanu paredzēta septembra vidū.

Foto: kā precējās Kašers un Jānis

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu