Influencere publiski apsūdz zirgu rančo. Tā darbinieks "TikTok" video viņu nosaucis par resnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Influencere Remija Bādere.
Influencere Remija Bādere. Foto: remibader/ Instagram

Kāda liellopu ferma Ņujorkā, kas piedāvā zirgu izjādes, publiski atvainojās pēc tam, kad viens no tās darbiniekiem ievietoja "TikTok" video, kurā sacīja, ka influencerei neatļāva jāt ar zirgu, jo viņa bija pārāk resna, vēsta medijs "Insider".

Rančo 11. jūnija publicētajā "Facebook" paziņojumā norādīja, ka viņi "nepiedos" darbinieka rīcību. Šobrīd darbinieka izveidotais video ir dzēsts.

"TikTok" influencere Remija Bādere, kurai ir 2,1 miljons sekotāju, 11. jūnijā savā "TikTok" profilā publicēja sūdzību par rančo darbinieka rīcību.

Publicētajā "TikTok" video ir redzamas rančo ēkas un uzraksts: "Sveicieni "Deep Hollow" rančo Montokā, kas lika man doties prom, jo sveru vairāk nekā 240 mārciņas [108 kilogramus]."

@remibader

I've rode horses before and have never had this issue. Please adverise this on your signs for the future.

♬ Gonna Fly Now - From "Rocky" - M.S. Art

Zem videoklipa influencere ievietoja papildu parakstu: "Esmu agrāk jājusi ar zirgiem un nekad iepriekš neesmu saskārusies ar šo problēmu. Lūdzu, nākotnē ziņojiet par to."

Līdz publikācijas ievietošanas brīdim rančo mājaslapā nebija noteikts cilvēka svara limits, līdz kuram drīkst jāt ar zirgu. Lai gan šobrīd uzrakstīt komentāru pie influenceres video vairs nav iespējams, taču tas ir ieguvis 144 tūkstošus "patīk" atzīmju un 1,7 miljonus skatījumu.

Tajā pašā dienā Bādere ievietoja vēl vienu video, kurā tika parādīti kadri no kāda lietotāja video, kuru vēlāk rančo identificēja kā vienu no saviem darbiniekiem. Tajā tika parādīts attēls no Bāderes "TikTok" komentāra, kurš šobrīd ir izdzēsts. Komentārā bija rakstīts: "Man šajā situācijā nav nepieciešami citu cilvēku viedokļi. Neesoša reklāma un vājš situācijas risinājums ir fakts. Tā bija mana pieredze, ne jūsu."  

Deviņas sekundes garā video beigās fonā bija dzirdama balss, kas saka: "Ja tu neesi resna k***, tu drīksti jāt "Deep Hollow" rančo."

Lai gan oriģinālo rančo darbinieka video šobrīd vairs nav iespējams apskatīt, taču Bāderes video ir 1,3 miljoni skatījumu.

Influencere atbildēja uz rančo darbinieka aizskarošo video, izmantojot "Instagram" storiju sadaļu. Sieviete tajos stāstīja, ka rančo īpašnieks viņu apsmējis. Viņa turpināja:

"To, ko es piedzīvoju klātienē, vēlāk tikai apstiprināja īpašnieku dēla video, kas skaidri parādīja, ka viņi nevēlas mani tur redzēt svara dēļ, un tas man lika vilties."

Tomēr līdz galam nav zināms, vai video autors patiešām bija rančo īpašnieka dēls. 11. jūnija rančo "Facebook" paziņojumā uzņēmums kā video autoru norādīja "pusaudžu vecuma darbinieku". Paziņojumā tika vēstīts: "Mēs vēlamies atvainoties ikvienam, kuru esam aizvainojuši, un mēs nepiekrītam tam, kas tika pausts darbinieka video."

Rančo mājaslapas aprakstā vēstīts, ka uzņēmuma īpašnieki ir Pīts un Keita Kīgi, kuri ar savu bērnu palīdzību nodrošina rančo darbību. Vienu no bērniem sauc Broudijs - tieši tāpat kā aizskarošā video autoru.

Pie uzņēmuma "Facebook" paziņojuma vairāki komentētāji aicinājuši darbinieku atlaist.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu