Pirmdienas horoskops: 20. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: David Mao/ Unsplash

Horoskops pirmdienai, 20. jūnijam.

AUNS

Kurš teicis, ka pirmdiena grūta diena? Būsi noskaņots optimistiski un enerģiski, jauni plāni un sekmīgi lietišķie kontakti. Ražīgi pastrādāsi un vakarā būs vēl spēks sportiskām aktivitātēm.

VĒRSIS

Pirmdienā ieskatīsies plānotājā – turpmāko dienu ailes pierakstītas pilnas no rīta līdz pat vakaram. Šī darba nedēļa ļoti īsa. Vai neesi uzņēmies pārāk daudz?

DVĪŅI

Ja kāds tev pavēsta sensacionālu informāciju, ar tālāk stāstīšanu nesteidzies un nopietni apdomā vai vispār vajag kādam izpaust. Var rasties neveiklas situācijas.

VĒZIS

Šodien var nākties sastapties ar cilvēkiem, kas skaisti runā, prot skaisti solīt, bet līdz darīšanai netiek. Ja gaidīsi no kāda reālu darbību ar rezultātu, iespējama vilšanās.

LAUVA

Būsi noskaņots atkal un atkal apliecināt, ka esi līderis. Par to neviens nešaubās. Pavērtē, ko patlaban dari, kāpēc un kāda jēga - lai enerģija neaizplūst tukšgaitā.

JAUNAVA

Ieskatīsies darbu plānotājā un saķersi galvu... Būdams čakls un apzinīgs cilvēks, iespējams, esi apsolījis vairāk, nekā vari paveikt. Izvēlies prioritātes.

SVARI

Kārtojot lietišķas darīšanas, rēķinies, ka ar ierēdņiem un amatpersonām iespējama nesaprašanās. Ja tā gadās – necenties pārliecināt un panākt savu, bet atliec uz vēlāku laiku.

SKORPIONS

Sarunas par jaunām iespējām darbā, biznesā, par karjeru vai darījumiem. Perfekti pratīsi izstāstīt savas ieceres un atradīsies domubiedri, kam tās šķiet saistošas.

STRĒLNIEKS

Veiksmīgs nedēļas sākums. Darbu daudz, bet tu mācēsi iedvesmot kolēģus vai darījumu partnerus. Kāds interesants sadarbības piedāvājums var nākt pavisam negaidot.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā vajadzētu izvērtēt pienākumu un samaksas proporciju. Ielūkojies līgumos, ielūkojies savā bankas kontā un izdari secinājumus.

ŪDENSVĪRS

Ja saņem karjeras piedāvājumu, tad iespēju robežās jāievāc informācija par uzņēmumu vai iestādi. Lai nesanāk tā, ka no vilka bēgdams, uzskrien lācim.

ZIVIS

Darbā vai biznesā neko papildus neuzņemies. Ja arī ir sajūta, ka ar visu tiksi galā, entuziasms var noplakt, tāpēc svarīgās lietas ieplāno pēc svētku brīvdienām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu