Ambera Hērda skaidro, kāpēc viņai pēc tiesas sprieduma ir "bail" runāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ambera Hērda.
Ambera Hērda. Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda, kura 1. jūnijā zaudēja tiesas prāvā pret bijušo vīru aktieri Džoniju Depu, pirmajā intervijā pēc tiesas nāk klajā ar jauniem komentāriem par tiesas spriedumu.

Piektdien amerikāņu medija NBC raidījuma "Dateline" intervijā Hērda sacīja, ka viņa "baidās", ka Deps varētu viņu atkal iesūdzēt tiesā par neslavas celšanu, ja aktrise turpinās runāt par tiesas prāvu.

"Es uzskatīju par pašsaprotamu to, ko uzskatīju par savām tiesībām runāt. Es baidos, ka neatkarīgi no tā, ko es darīšu, ko es saku vai kā es to saku - katrs solis, ko es speršu - radīs vēl vienu iespēju šādai apklusināšanai, kas, manuprāt, ir tas, kam ir domāta neslavas celšanas prasība - atņemt tev sakāmo," sacīja Hērda.

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, norisinājās sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par "viņa dzīves atgriešanu". Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu