VIDEO ⟩ Tramps publicē sagrozītu video, kurā viņš ar golfa bumbiņu notriec Baidenu no velosipēda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Benny Johnson.

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps sestdien, 18. jūnijā, sociālo tīklu lietotnē "Truth Social" pārpublicēja viltus video, kurā redzams, kā viņš ar golfa bumbiņu iesit prezidentam Džo Baidenam pa galvu un notriec viņu no velosipēda, vēsta ziņu medijs "Insider".

Videoklips ir montēts, tajā iekļaujot skaņas efektus un lidojošu golfa bumbiņu. Kā izpētīja medijs, šo video, visticamāk, izveidoja mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājs ar apzīmējumu "NautPoso".

Aizvadītā gada oktobrī bijušais ASV prezidents Donalds Tramps paziņoja, ka "tiks atklāta revolucionāra tehnoloģiju kompānija" - "Truth Social", kuras mērķis "esot izbeigt lielo tehnoloģiju uzņēmumu īstenoto tirāniju".

"Truth Social" izskatās gandrīz tieši tāpat kā "Twitter", kas Trampam liedza izmantot platformu pēc viņa atbalstītāju uzbrukuma Kapitolijam pagājušā gada 6. janvārī.

"Twitter" uzsvēra, ka Donalds Tramps pastāvīgi izplatīja dezinformāciju par prezidenta vēlēšanu norisi, piemēram, uzstājīgi paužot, ka "vēlēšanas tika nozagtas", tādējādi provocējot vardarbību. Divas dienas pēc uzbrukuma Kapitolijam Tramps uz mūžu tika bloķēts no "Twitter".

"Apollo" jau vēstīja, ka ASV prezidents Džo Baidens nokritis no velosipēda, kad mēģinājis no tā nokāpt pēc izbrauciena netālu no savas pludmales mājas ASV Delavēras štatā.

79 gadus vecais valsts vadītājs atkal piecēlās kājās un turpināja sarunāties ar sabiedrības locekļiem.

Viņš sacīja, ka nav savainojies. ASV prezidents teica, ka viņa kāja bija ieķērusies pedāļa siksnā.

"Man viss ir labi," Baidens sacīja žurnālistiem, kuri jautāja, vai viņam pēc kritiena viss ir kārtībā, ziņo "The Washington Times".

Baidenam kritiena brīdī galvā bija ķivere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu