Otrdienas horoskops: 21. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 21. jūnijam. 

AUNS

Darbā vai biznesā ar jādodas pretī panākumiem. Tas nekas, ka darba nedēļa pavisam īsa, tu parādīsi savus organizatora talantus, un pratīsi iedvesmot kolēģus.

VĒRSIS

Darbu daudz un tu kā krietns strādātājs gribēsi uzņemties vairākus pienākumus. Derētu gan izvērtēt vai apjoms atbilst līgumā noteiktajam un runāt par samaksu.

DVĪŅI

Tiks augstu novērtētas tavas komunikācijas prasmes un līdera dotības. Jāstrādā daudz un kādu brīdi gribēsies atmest ar roku. Saņemies – garās brīvdienas pavisam tuvu.

VĒZIS

Ļoti iespējams, ka tev lūdz tikt galā ar kāda kolēģa vai biznesa partnera neizdarības sekām. Tas var būt kaitinoši, taču – kurš gan cits, ja ne tu? Vēzis vienmēr gatavs palīdzēt.

LAUVA

Kaut arī ražīga darba diena, vismaz pusdienas pauzē vajadzētu pabūt vienatnē, jo radīsies interesantas atziņas. Ieklausies arī intuīcijā, ja arī iepriekš licies, ka tie ir māņi.

JAUNAVA

Tu esi labs un strādīgs cilvēks, bet robežas jānosprauž. Vai vismaz jārunā par adekvātu atalgojumu, piemaksu, prēmiju - tas nekas, ka visi jau dzīvo brīvdienu noskaņās.

SVARI

Radošas domas un dažas diezgan neparastas. Varbūt tev savas idejas nāksies skaidrot vairākkārt, taču rezultātā būs atzinība un arī atdeve materiālā izteiksmē.

SKORPIONS

Iespējamas negaidītas pārmaiņas, jauni pienākumi, darba kvalitātes uzlabošanas ar mūsdienu tehnoloģijām, kuras tu vēl labi nepārzini. Ieskaties tīmeklī kursu un semināru piedāvājumos.

STRĒLNIEKS

Tev patīk visur iesaistīties. Ja kāds lūdz padomu, tad palīdzi, bet par šķīrēju svešos kašķos uz savu galvu neej – parasti tiek tam, kurš atrodas pa vidu.

MEŽĀZIS

Strādāsi pats un arī no citiem prasīsi atbildību un kārtīgi paveiktu darbu. Ar padomu vai praktiski vajadzēs palīdzēt kādam draugam vai tuviniekam, kurš vēlāk būs pateicīgs.

ŪDENSVĪRS

Darbus, kas nekust no vietas, un jautājumus, kas iestrēguši, atliec uz vēlāku laiku. Savukārt idejas par peļņu vai biznesu pieraksti. Kādā brīdī noderēs.

ZIVIS

Darbā nemierīgi, un tas radīs stresu. Savus pienākumus paveic pēc labākās sirdsapziņas, bet par pārējo nesatraucies. Varbūt vajag uzrakstīt atvaļinājuma pieteikumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu