Sestdienas horoskops: 25. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 25. jūnijam. 

AUNS

Vēlamas kustīgas aktivitātes. Dodies izbraucienā, piknikā pie dabas, pārgājienā, uzspēlē pludmales volejbolu vai ko citu – ko nu laika apstākļi ļauj. Sirdslietās mīļas emocijas.

VĒRSIS

Lustīgi un no sirds svinēts un baudīti dažādi labumi. Vajadzētu uzkāpt uz svariem? Pārāk nesatraucies, bet izkustēšanās, krosiņš vai izbrauciens ar riteni šodien nāks par labu.

DVĪŅI

Ļoti aktīva diena. Dodies aizraujošos piedzīvojumos. Vari ar divriteni izbraukt tālu un sarežģītu maršrutu, doties pārgājienā pa dabas takām, uzaicināt draugus uz orientēšanās spēli.

VĒZIS

Rāma atpūta pie ūdeņiem, pelde, laivošana vai makšķerēšana ir tas, kas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju – jo Vēzim tā ir tuva tēma. Nopietniem saimniecības darbiem šī diena nav piemērota.

LAUVA

Jāņi nosvinēti un uzkrāta enerģija, tomēr šodien būsi diezgan nīgrs. Kā uzlabot omu? Varbūt palīdzēs prāta vingrinājumi par pozitīvās domāšanas tēmu vai patērzēšana ar draugiem.

JAUNAVA

Vēlēsies parūpēties par tuviniekiem un palīdzēt, bet atceries: kas par daudz, tas par skādi. Kāds to var uztvert kā iejaukšanos privātajās darīšanās.

SVARI

Jāpadomā par sirdslietu peripetijām, kā arī jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iespējams, atvasītēm nepieciešams padoms un atbalsts. Uzklausi un palīdzi.

SKORPIONS

Nekas nav vienkārši, un nekas nav tā, kā izskatās. Šodien gremdēsies pārdomās un bārstīsi filozofiskas atziņas. Un, ja vēl ir klausītāju pulciņš... Viņiem kaut kas no tevis teiktā noderēs.

STRĒLNIEKS

Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi un atbalsti bērnu plānus un ieceres. Atšķirīgus viedokļus izdiskutē un neuztiep savas domas kā vienīgās vispareizākās.

MEŽĀZIS

Svarīgu lomu spēlēs attiecību tēma. Ja kas izrunājam, tad dari to bez liekām emocijām. Vienkārši uzklausi otru cilvēku. Vislabākais doties kaut kur ārpus mājām uz kafejnīcu, parku, pludmali.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, risināmi kādi privātās dzīves jautājumi. Neapspried sirdslietas ar citiem un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas. Tā ir tikai tava un otrās pusītes darīšana.

ZIVIS

Saimnieciska diena. Kāds varbūt jutīs mostamies kulināra talantu un priecēs mājiniekus ar sātīgu maltīti. Kāds sāks domāt par krājumiem ziemai, jo ir gan ogas, gan zaļumi saauguši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu