Svētdienas horoskops: 26. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 26. jūnijam. 

AUNS

Svētki beigušies un šodien tu ar prieku šiverēsies savā saimniecībā. Pievakarē gan derētu izkustēties – doties pastaigā vai izskriet krosiņu. Jāsmeļas enerģija jaunajai nedēļai.

VĒRSIS

Kaut arī šodiena vēl brīva, prāts jau aizņemts ar darba jautājumiem. Mēģini tās domas atlikt malā un atpūties, lai pēc tam vari ar pilnu atdevi ķeries pie pienākumiem.

DVĪŅI

Rāmi nesteidzīga diena, jo vajag atpūsties no... atpūšanās. Palasi labu grāmatu, noskaties kādu filmu. Nevar taču vienmēr kaut kur traukties un dzīvot mūžīgā kustībā.

VĒZIS

Noorganizē ar savējiem kopīgus mājas darbus un pēc tam kopā dodieties pastaigā vai izbraucienā. Tā smelsies enerģiju jaunajai nedēļai, kas straujiem soļiem jau tuvojas.

LAUVA

Šodien sirdslietas un attiecību tēma pirmajā vietā, izkustēšanās abiem kopā ārpus ierastās vides attiecībām piešķils dzirksti. Vakarā mājās ierastie saimniecības darbi.

JAUNAVA

Domas jau ir pie nākamās nedēļas darbiem, bet šodien taču vēl brīvdiena! Apstājies, iesmaržo vasaru, tver burvīgos mirkļus un izbaudi to, ko dzīve tev dāsni sniedz.

SVARI

Tās nepiepildāmu ilgu apvītās jāņugunis palikušas pagātnē, un šodiena sniedz daudz prieka. Ja tev ir kādas simpātijas, pasper solīti pretī. Ja esi ar kādu kopā – ielūdz mīļoto uz vakariņām intīmā gaisotnē.

SKORPIONS

Jāpievēršas privātajai dzīvei. Attiecībām par labu nāks kopīgs izbrauciens vai romantiskas vakariņas labā restorānā Brīvajiem ļaudīm iespējami iedvesmojoši sirdslietu piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

„Ātri gan tās garās brīvdienas paskrējušas!” brīnīsies Strēlnieks. Centies vēl izbaudīt šodienu, aizejot uz kādu āra kafejnīcu satikties ar labāko draugu vai draudzeni.

MEŽĀZIS

Ja plāno no pirmdienas sākt jaunu dzīvi, tad jau šodien apdomā un izvērtē, kas ir un kas nav izdevīgi, un ko vari iegūt un ko pazaudēt. Sargies no pārsteidzības emociju iespaidā.

ŪDENSVĪRS

Šodien gribas diskutēt un arī ierakstīt šo un to sociālajos tīklos. Iesaistīsi mājiniekus aktuālo sabiedriski politisko jautājumu apspriešanā. Diskusijas būs spraigas, bet bez strīdiem.

ZIVIS

Pozitīva diena. Uzklausīsi citus un iejūtīgi izturēsies pret viņu rūpēm un problēmām. Tikai nepieļauj situācijas, ka tavu labestību kāds sāk pārāk izmantot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu