Sedokova atklāj, ko viņai reiz uzdāvinājusi Dženifera Lopesa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

39 gadus vecā dziedātāja Anna Sedokova pastāstīja saviem sekotājiem, ko viņai reiz uzdāvinājusi slavenā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa. 

Anna Sedokova pastāstīja sekotājiem par savu iepazīšanos ar dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopezu. 2012. gadā Maskavā viņa uzstājās kā popdīvas koncerta iesildošais mākslinieks. Sedokova lepojas ar to, ka nejauši nokļuvusi vienā koncertzālē ar vienu no veiksmīgākajām un vislabāk apmaksātajām dziedātājām un aktrisēm pasaulē.

"Esmu bezgala pateicīga dzīvei par iespēju uzstāties uz vienas skatuves ar tik spēcīgu sievieti. Neticami. Atceros, kā pēc viena koncerta viņa mani pasauca pie sevis. Un viņa man iedeva šampanieša pudeli un pateica man ļoti zīmīgus vārdus. Un tad viņa mani atpazina uz sarkanā paklāja pēc dažiem gadiem "Golden Globe" pasākumā," stāstīja Sedokova.

Anna Sedokova ir pārliecināta, ka Dženifera Lopesa ir iedvesmas avots miljoniem sieviešu visā pasaulē.

"Nekad nepadodies. Nekad neklausies citos. Vienmēr būs cilvēki, kuriem tu neesi pietiekami talantīga, pietiekami tieva, pietiekami laba.

Bet vienmēr būs tie, kam tu esi svarīga, kam tu esi visa pasaule. Tādi, kas tevī redz gaismu par spīti visiem pasaules apstākļiem un viedokļiem. Viss izdosies, pat ja ne uzreiz," rakstīja dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu