VIDEO ⟩ Uz grīdas bija asinis un alkohola pudele. Baldones pagastā notikusi frontāla sadursme starp diviem kravas auto

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šorīt ap plkst. 6.06 Baldones pagastā notikusi frontāla sadursme starp diviem kravas automobiļiem ar piekabēm, ziņo Valsts policija (VP). Raidījuma "Degpunktā" rīcībā nonākusi detalizētāka informācija par šo avāriju.

Viena persona ir cietusi un nogādāta medicīnas iestādē.

VP informē, ka izmeklēšanas laikā tiks skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA pavēstīja, ka, lai atbrīvotu vienu cilvēku no automašīnas, bija jāpielieto hidrauliskais instruments.

Neatliekamās palīdzības dienests ziņo, ka gūtie ievainojumi nav dzīvībai bīstami.

"Scania" vilcējs slīpi ietriecās "Mercedes Benz" fūres piekabē, to notikuma vietā raidījumam "Degpunktā" atklāja "Mercedes" šoferis un viņa pārstāvis: "Mūsu šoferis brauca, veda produkciju uz Rīgu. Brauca pa ceļu un pamanīja pretim braucošu smago automašīnu. Mašīna izbrauca no savas joslas, iebrauca pretējā virzienā un aizķēra mūsu mašīnu. Automobilis sasvērās un apgāzās."

"Mūsu šoferim viss labi. Smagās automašīnas šoferis guva kaut kādas traumas, bet neredzējām. Tur ir asins pēdas redzamas. Starp citu, varētu būt vērts ieskatīties, kas notiek tam automobilim kabīnē. Var redzēt, ka šoferis nav pārāk kārtīgs," stāsta "Mercedes" šofera pārstāvis.

Raidījums ziņo, ka "Scania" sēdekļi un grīda bija notraipīta ar cietušā šofera asinīm, bet tajās gulēja alkohola pudele.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu