Ar karstiem kadriem kāzu gadadienā pašmāju parkūristu Petkunu sveic pornozvaigzne Railija Rīda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/hellorileyreid

Šogad pirmo kāzu gadadienu atzīmēja pašmāju parkūrists Pāvels Petkuns un viņa mīļotā sieva - populārā pieaugušo filmu zvaigzne Railija Rīda.

Vietnē "Instagram" pāris virtuāli sveica viens otru ar pirmo kāzu gadadienu. Mīlestības apliecinājumos Rīda izplūda "Instagram" īsajos stāstiņos. 

"Tieši pirms gada apprecēju šo skaisto vīrieti. Mūžām esmu pateicīga par mīlestību, ko viņš man sniedz katru dienu. Tu esi mans labākais draugs, mana mīlestība, nozieguma partneris. Es tevi dievinu un novērtēju tevi bezgalīgi," rakstīja Rīda. 

"Tu esi man viss," mīļotajai atbildēja Petkuns. 

Pāvels Petkuns jeb Paša ir dzimis 1992. gadā. Paša ir populārs parkūrists, kas savu karjeru sportā sācis 2009. gadā. Sportistu atbalsta "Red Bull" un viņš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, piemēram, "Instagram" viņam seko vairāk nekā 1,4 miljoni fanu. Tāpat karstgalvis aktīvi dalās ar savām sporta veiksmēm un piedalās trakos sociālo tīklu izaicinājumos.

Ešlija Matjūsa, profesionāli pazīstama kā Railija Rīda, ir amerikāņu pieaugušo filmu aktrise. Pirms stāšanās pieaugušo filmu nozarē 2010. gadā 19 gadu vecumā viņa strādāja par striptīzdejotāju. Kopš tā laika viņa ir ieguvusi daudzas balvas, tostarp 2016. gada AVN balvu par gada sieviešu izpildītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu