Zodiaka sievietes, kuras gultā ir atvērtas teju visiem piedāvājumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Fer Gregory/Shutterstock.com

Sekss ir liela katru attiecību sastāvdaļa - par to šaubu nav. Tiesa, iepazīstoties ar cilvēku, mēs reti kad varam nojaust viņa preferences gultā, taču astrologi ir pārliecināti, ka tas, zem kura zvaigznāja cilvēks ir dzimis, daudz ko pasaka arī par viņa seksuālajām vēlmēm.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes sievietes ir īstenas brīvdomātājas un vienmēr ir gatavas jauniem eksperimentiem gultā. Viņas no vīrieša vēlas kaisli, asas sajūtas un izdomu, nevis garlaicīgu mīlēšanos vienā pozā. Vīriešiem, kas tiekas ar šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvēm, jābūt gataviem, ka, ja viņš nepiepildīs Strēlnieka zvaigznājā dzimušās vēlmes, viņa ar vieglu sirdi aizies pie cita. Šīs uguns stihijas pārstāves nebūt nekautrējas par savu erotisko apetīti un var piedāvāt savam partnerim grupveida seksu vai citas pikantas izklaides.

Ūdensvīrs

Draiskās Ūdensvīra zīmes pārstāves ir pārliecinātas par to, ka viņu seksualitāte ir nozīmīga viņu dzīves daļa un brīvi par to runā. Šīs sievietes ir pašpārliecinātas un reti kad ļauj, lai sabiedrības normas viņas atturētu no savu vēlmju piepildīšanas. Tā kā šīs dāmas tik ļoti augstu vērtē savu neatkarību, ar viņām nebūt nav viegli uzsākt nopietnas ilgtermiņa attiecības.Zem šī zvaigznāja dzimušās neredz neko sliktu vai amorālu par seksu pirmajā radiņā, mīlēšanos draugu starpā vai vienkārši sava prieka pēc. Viņas tāpat maz uzmanības pievērš apkārtējo moralizēšanai.

Zivis

Šīs jūtīgās un emocionālās sievietes ir apveltītas ar lielu seksuālo apetīti. Viņām nav nepieciešams, lai vīrietis sper "pirmo soli" - ja viņai kāds šķiet pievilcīgs, viņa pati viņu ievilks savā gultā. Intīmajā dzīvē šīs parasti maigās sievietes atklāj savu agresīvo pusi, kas var nobiedēt viņu partnerus.Astrologi piebilst, ka šīm sievietēm partnera izvēlē diezgan lielu lomu var spēlēt viņa maka biezums. Sava "loma" notveršanai viņas var arī izmantot paņēmienus, kas citām dāmām liktu sarkt un bālēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu