Kurš mājdzīvnieks piestāv tavai Zodiaka zīmei?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: BoxerX/Shutterstock.com

Izvēlēties sev mājdzīvnieku mēdz būt sarežģīts uzdevums. Dzīvniekam ir jāatbilst sava saimnieka dzīvesstilam un raksturam. Uzzini, kurš mājdzīvnieks ir piemērots tieši tev!

Auns 

Sesks un borderkollijs.

Enerģiskajam Aunam ir nepieciešami mājdzīvnieki, kuri ir aktīvi un spēs šo horoskopa zīmi nogurdināt. Aunam ir grūti visu laiku nosēdēt vienā vietā - tieši tāpat arī seskam! Arī enerģiskais suns borderkollijs, ir vēl viena laba izvēle aktīvajiem Auniem. Kopā būs jautri, cenšoties vienam otru nogurdināt!

Vērsis

Kāmis un bruņurupucis.

Vērsis ir pazīstams ar to, ka ir ļoti mierīgs, gandrīz vienmēr pavadot laiku horizontālā stāvoklī! Šī horoskopa zīme vēlas vairāk mīlestības savā dzīvē, tādēļ tam labs risinājums ir mīksts kāmis, kuram nav nepieciešama sarežģīta apkope. Ja jūs esat Vērsis, iespējams, jums patīk darīt lietas savā ritmā un veltīt laiku dabas baudīšanai, tādēļ arī bruņurupucis varētu būt jūsu ideālais mājdzīvnieks!

Dvīņi

Papagailis, parakīts un Pārsona Rasela terjers.

Pļāpīgajiem Dvīņiem ir sabiedrotais dzīvnieku valstībā: papagailis. Tādi putni kā Āfrikas pelēkais papagailis var sastādīt Dvīņiem kompāniju visas dienas garumā. Neesat gatavs tik lielam putnam? Parakīti arī ir ļoti pļāpīgi un draudzīgi putni, kas lieliski atbilst Dvīņu vēlmēm pēc interesantām sarunām.

Dvīņi, kuri meklē spalvaināku draugu, varētu atrast sev ideālo mājdzīvnieku Pārsona Rasela terjerā. Tāpat kā Dvīņiem, arī šiem dzīvniekiem ir divējāda personība. Viņi ir drosmīgi un bezbailīgi, taču tajā pašā laikā arī rotaļīgi un mīļi.

Vēzis

Ezis un Himalaju kaķis.

Vēzis dažkārt mēdz būt raksturā visai dzēlīgs, taču viņam patīk rūpēties par citiem. Ezis, kuram nepieciešama mīlestība, varētu būt ideāls Vēža mājdzīvnieks. Himalaju kaķi ir intuitīvi dzīvnieki. Viņi savam saimniekam dos laiku pabūt vienatnē ar sevi, kad tas būs nepieciešams. Tajā pašā laikā šiem kaķiem patīk gulēt mājās uz dīvāna, gluži tāpat kā Vēzim.

Lauva

Vista un Bengālijas kaķis.

Skaļajām Lauvām, tāpat kā vistām, nepatīk saplūst ar fonu! Vista būs lielisks mājdzīvnieks, pat visskaļākajai Lauvai, jo vista rada lielu kņadu.

Lauvām patīk dzīvot estētiskā vidē. Ja vista nav pietiekami ārēji pievilcīga, tad Bengālijas kaķi tādi noteikti ir. Gluži kā starmešu gaismu mīlošā Lauva, arī šis kaķis vienmēr būs uzmanības centrā.

Jaunava

Kurts un zivis.

Jaunavām dzīvē ir nepieciešama rutīna un noteikta struktūra, tāpat kā šiem suņiem. Atšķirībā no citām suņu sugām, kurts neapbēdinās tīrīgās un kārtīgās Jaunavas, visur izmētājot kažoka spalvas. Dažas Jaunavas ļoti rūpējas par savu dzīves telpu. Tādā gadījumā zivju akvārijs tam ir ideāls. Zivis ir gan kā mājdzīvnieks, gan interjera elements!

Svari

Trusis un mīlestības putns.

Līdzsvarotajiem Svariem patīk atrasties skaistā vidē, turklāt viņi ir pieraduši mīlēt un saņemt mīlestību pretī. Jauks un mīļš trusis Svariem varētu būt ideāls mājdzīvnieks. Savukārt, mīlestības putni raksturā līdzinās Svariem. Ārēji spilgti un skaisti, tiem nepieciešama mīlestība un pieķeršanās, tādēļ tos mājās vislabāk turēt pa pāriem.

Skorpions

Čūska, ķirzaka un šinšilla.

Čūska kā mājdzīvnieks nav paredzēta bailīgajiem, taču Skorpionus ir grūti nobiedēt. Ugunīgais Skorpions novērtēs čūskas noslēpumaino, pat nedaudz satraucošo pievilcību. Rāpuļu pasaule viņiem šķiet vilinoša, tādēļ arī ķirzakas vilinājumam ir grūti pretoties.

Vai meklējat kaut ko nedaudz piemīlīgāku? Tāpat kā Skorpioni, arī šinšillas dzīvo pēc saviem noteikumiem, tādēļ to iepazīšana var aizņemt kādu laiku, taču, kad saikne ir izveidota, attiecības parasti ir ļoti sirsnīgas.

Strēlnieks

Zirgs, Austrālijas aitu suns un kaķis.

Brīvdomātājiem Strēlniekiem patīk mesties iekšā piedzīvojumos. Zirgs un Austrālijas aitu suns varētu būt tie dzīvnieki, kas viņus tajos pavada. Ja esat Strēlnieks, kurš reti spēj palikt mājās, vecāka gadagājuma kaķis varētu būt labs risinājums. Viņi būs pārāk aizņemti ar gulēšanu, lai pamanītu, ka visu dienu esat ārpus mājas, tādēļ varat ceļot bez īpaša satraukuma.

Mežāzis

Jūrascūciņa un trusis.

Čaklie Mežāži, iespējams, birojā strādās garas stundas, tādēļ nemitīgu uzmanību prasošs dzīvnieks Mežāzim nav labākais variants. Jūrascūciņas lielāko dienas daļu var spēlēties pašas (tomēr labāk uzreiz iegādājieties divas). Kad atgriezīsieties no darba, jūrascūciņas ir gatavas samīļot saimnieku. Klusie truši ir vēl viens labs risinājums Mežāžiem. Tāpat kā šī horoskopa zīme, truši ir viedi dzīvnieki, kuri ar vecumu kļūst tikai gudrāki.

Ūdensvīrs

Ķirzaka un cūka.

Ūdensvīriem piemīt savdabīgs raksturs, kā arī vēlme uz personisko telpu. Tā kā ķirzaka ir neparasts mājdzīvnieks, kas neliks jums pievērst savu uzmanību, tad šis dzīvnieks Ūdensvīram ir lieliski piemērots.

Vai meklējat lielāku mājdzīvnieku? Kā būtu ar cūku? Inteliģentais un zinātkārais dzīvnieks lieliski piestāvēs rotaļīgajai Ūdensvīra personībai.

Zivis

Zivis, suns un meinkūns.

Šī ūdens zīme sajūt saderību ar zivīm. Zivis ir intuitīvas, tās pavada instinkti, turklāt tām patīk peldēt pa straumi. Gados vecāks suns, kuram patīk pieglausties klāt savam saimniekam, varētu būt ideāls mājdzīvnieks mīlošajām Zivīm.

Šī horoskopa zīme labprāt izbauda laiku arī vienatnē. Meinkūns ir piemērots, dodot to īpašniekam laiku vienatnē, kad tas viņiem ir nepieciešams.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu