VIDEO ⟩ Smaga avārija Launkalnes pagastā. NMPD auto un kravas mašīnas sadursmē bojā gājis mediķis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šodien uz Vidzemes šosejas, Smiltenes novada Launkalnes pagastā, saskrējušās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāža un smagā automašīna, kā rezultātā gājis bojā viens cilvēks, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Vēl divas personas ceļu satiksmes negadījumā cietušas.

Policijā aģentūrai LETA neprecizēja sīkāku informāciju par notikušo un kādā spēkratā braukusi bojāgājusī persona, taču garāmbraucēju sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka avārijā ļoti smagi cietis NMPD auto. Precīzi sadursmes apstākļi tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā.

Avārijas dēļ otrdienas vakarā bloķēta viena josla konkrētajā šosejas posmā.

NMPD "Facebook" ierakstā ziņo: "Traģiskais negadījums noticis NMPD brigādei transportējot uz slimnīcu Rīgā pacientu, kam bija nepieciešama neatliekamā palīdzība akūtas saslimšanas dēļ. Avārijā negadījuma vietā bojā gājis viens NMPD brigādes mediķis, bet otrs mediķis un operatīvā auto vadītājs nogādāti slimnīcā ar traumām. Pacients avārijā nav cietis un ar citu brigādi operatīvi nogādāts slimnīcā."

Notikušā apstākļus izmeklē policija. Dienesta darbiniekiem tiek piedāvāta psiholoģiskā palīdzība. Dienests izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā kolēģa tuviniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu