Slavenības uz oglēm ⟩ Iepriecini radus un draugus ar gardāko šašlika recepti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Slavenības uz oglēm" : viesos Kārlis Ķilkuts
"Slavenības uz oglēm" : viesos Kārlis Ķilkuts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Svētku nedēļa ir klāt un kas gan būtu līgošana bez grilēšanas! Rubrikas "Slavenības uz oglēm" apkopojumā atrodi savu iecienītāko šašlika recepti un iepriecini radus un draugus!

Vistas šašliku ātrajā marinādē grilē DJ Ķilkuts

Kārlis gatavošanai izmantoja vistas fileju, citronskābi, sāli, cukuru, kūpinātas paprikas pulveri, sīpolus un zaļumus. Pēc sagatavošanas šašliks tika savērts uz iesmiem un apbrūnināts grilā. Pirms pasniegšanas zeltaini apceptie gabaliņi tika sabērti bļodā un sakratīti ar sulīgām sīpolu ripiņām un aromātiskiem zaļumiem.

Sulīgo šašliku grilē Rūdolfs Kugrēns

Rūdolfs gatavošanai izmantoja cūkgaļas karbonādi, sīpolu, ķiploku, tomātu, lokus, pētersīļus, dilles, sāli, piparus. Nepieciešama arī citrona sula, eļļa, kā arī etiķis. Rūdolfs izvēlējās baltvīna etiķi, bet der arī parastais.

Raimonds Leja grilē eksotiskos vistas iesmiņus

Raimonds gatavošanai izmantoja vistas fileju, papriku, ananasu salsu, citronus, olīveļļu, ķiplokus, konservētus ananasus, kā arī Vegeta Natur garšvielu maisījumu vistas gaļai. Pēc sagatavošanas eksotiskie vistas iesmiņi tika apbrūnināti grilā un pasniegti ar ananasu salsu.

Katō gatavo grilsiera un ķirštomātu iesmiņus

Katō gatavošanai izmantoja halloumi sieru, ķirštomātus un olīveļļu. Pēc sagatavošanas iesmiņi tika apbrūnināti grilā, līdz siers ieguva apetītlīgi zeltainu garoziņu, un pasniegti grieķu labākajās tradīcijās - ar sulīgām olīvām, medu, laima sulu un aromātiskām piparmētru lapiņām.

Īpašo mērci grila ēdieniem gatavo Lelde Dreimane

Lelde gatavošanai izmantoja desiņas, svaigu gurķu šķēles, daudz dažādu zaļumu, kraukšķīgus marinētus gurķīšus, maltus melnos piparus, kā arī "Spilvas" adžiku un tomātu mērci bez cukura.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu