Pirmdienas horoskops: 27. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 27. jūnijam. 

AUNS

Ļoti rosīgs un enerģijas pilns Auns sāks jauno nedēļu. Plāni gan var izrādīties lielāki nekā iespējas tos realizēt, tāpēc uzmanīgi jāparēķina – ko ir un ko nav vērts darīt.

VĒRSIS

Šodien strādāšana nebūs prātā. Iespējams, aizvadītās svētku dienas iekustinājušas kādu romantisku stīgu un tagad ir grūti ieiet ikdienas darbu ritmā.

DVĪŅI

Iedvesmas un jaunu plānu diena. Garās brīvdienas devušas interesantas domas un idejas, kuras uzreiz steigsi izklāstīt kolēģiem vai darījumu partneriem.

VĒZIS

Tev tīk noteikta kārtība, kad viss rit saskaņā ar plānu un tradīcijām. Iespējams, kādi cilvēki vai notikumi izjauks ierasto ritmu, un vajadzēs elastīgi piemēroties situācijām.

LAUVA

Tev patīk rīkoties ar vērienu, taču šoreiz steiga vai pārspīlēts optimisms nevietā. Savus plānus rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz - pārbaudi, pārliecinies, parēķini.

JAUNAVA

Tev tieša runa: kā naglai uz galvas – absolūti precīzi, taču ne visiem tas patīk un cilvēki ir dažādi. Ja kādam adresē kritiskus vārdus, tad vēro, kāda ir reakcija

SVARI

Var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai risināt lietišķas biznesa sarunas. Jābūt gan stratēģim, gan diplomātam, taču pūles nebūs veltas, jo pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās.

SKORPIONS

Neatkarīgi no tā, kāds ir tavs amats vai statuss, pratīsi pārliecināt un virzīsies uz mērķi, un sekmēsies lietišķas darīšanas. Iedvesmo un ved aiz sevis citus.

STRĒLNIEKS

"Hei, draugi! Kā klājas?" Strēlnieks jau agrā rītā možs un darbīgs. Čakli strādāsi pats un vēl pamanīsies izrīkot citus. Šī nedēļa solās būt aktīva, šodien saplāno darbus un nosaki prioritātes.

MEŽĀZIS

Tev patīk pārbaudītas vērtības, taču vajadzētu nedaudz elastības. Dzīve traucas uz priekšu, tehnoloģijas attīstās un nepieciešamas jaunas iemaņas.

ŪDENSVĪRS

Domīgs noskaņojums. Ir tāds sakāmvārds: "Domā vakarā, dari rītā." Pārlieks apcerīgums var noskaņot uz pesimistiskas nots, bet pa to laiku jau cik darbu tu būtu paveicis!

ZIVIS

Nesteidzīga diena un grūti ieiet darba ritmā pēc tik daudz brīvdienām. Labprātāk apspriedīsi ar kolēģiem Jāņu svinēšanu, dažādus jaunumus un klačiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu