VIDEO ⟩ "Situācija nav tā labākā, bet darīsim savu darbu." Usiks un Džošua pirmo reizi kopš abu savstarpējās cīņas tiekas aci pret aci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Pirmo kopīgo preses konferenci pirms gaidāmās revanša cīņas aizvadījuši boksa supersmagā svara spīdekļi Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua.

Abi bokseri pirmo reizi tikās aci pret aci kopš viņu pirmās cīņas, kas norisinājās aizvadītā gada septembrī. Toreiz uzvaru pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja Usiks.

Ilgi gaidītā revanša cīņa norisināsies šā gada 20. augustā Saūda Arābijas pilsētā Džidā. Abi bokseri jau tagad ir sākuši pildīt mediju pienākumus un piedalījās pirmajā preses konferencē.

Gan Džošua, gan Usiks nāca klajā ar īsiem komentāriem par gaidāmo un arī aizvadīto cīņu.

"Esmu priecīgs šeit atrasties. Kā jau zinām, situācija [Ukrainā], nav tā labākā, bet darīsim savu darbu. Neesmu sagatavojis garu un spožu runu. Es tikai smagi strādāju sporta zālē. To es turpināšu darīt līdz pat cīņas dienai, kad iziešu ringā un priecēšu jūs ar savu boksu," sacīja Usiks.

Savukārt Džošua pauda pārliecību, ka otro reizi savā karjerā spēs atgūt sev iepriekš piederējušās jostas. Tomēr viņš nenoliedza, ka pirmajā reizē zaudējis labākam bokserim.

"Usiks sadeva man pa pēcpusi. Man to ir jāuztver kā vīram. Es sevi turu pie atbildības. Atzīstu savas kļūdas, kad tās esmu pieļāvis. Tāpat eju ar augstu paceltu galvu, kad esmu rīkojies pareizi. Pagājušā gada septembrī es pieļāvu kļūdas un viņš cīnījās pareizi. Augustā man ir jāmēģina situāciju pagriezt otrādi," norādīja Džošua.

Pēc nelielās preses konferences abi bokseri arī pirmo reizi kopš pirmās cīņas stājās viens otram pretim.

Usiks gaidāmajā cīņā aizstāvēs savas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas.

Nākamā abu bokseru preses konference norisināsies Londonā 29. jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu