VIDEO ⟩ Ziepniekkalnā iedzīvotājus satrauc policistu darbības ap pamestu mašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Paula Čurkste/LETA

Kādas pamestas automašīnas salonā pirmdien, 20. jūnijā, dienas vidū policijas eksperti vāca lietiskos pierādījumus. Izmeklēšanas darbības notika starp vairākām deviņstāvu mājām, un, nevēloties traucēt likumsargu darbu, iedzīvotāji vērsās pie raidījuma "Degpunktā" komandas ar jautājumu – ko īsti policisti meklēja?

Ziepniekkalnā pie Ozolciema ielas 46. nama pirmā korpusa pirmdien aktīvi rosījās policisti. Likumsargi bija atvēruši automašīnu "Volkswagen" un vairākas stundas to pārmeklēja, ņēma pirkstu nospiedumus, līdz beidzot spēkratu aizveda evakuators. Vietējie iedzīvotāji palika neziņā par to, kāpēc šāda ekspertu uzmanība vienam auto.

Vietējie iedzīvotāji norādīja, ka automašīna nav vietējā, bet pagalmā atradusies trīs dienas. Viņi pieļauj, ka ņemti kādi pierādījumi: "Atvēra un tur visu izgaismoja, skatījās, kaut ko ņēma, maisos lika un līmēja ciet, maisiņos. Kriminālisti strādāja. [Pierādījumi kaut kādi? – red.] Nu, protams. [Tā mašīna ilgi te stāvēja? – red.] Kādas trīs dienas."

Vaicājot vietējiem par to, kas varēja interesēt likumsargus, viņi norāda, ka tās nav bijušas narkotikas, kas izņemtas no auto.

"Degpunktā" policijā noskaidroja, ka procesuālās darbības veiktas iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros saistībā ar mantiskiem noziegumiem.

Raidījuma rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka pie spēkrata strādājuši Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki. Automašīna varētu būt zagta vai izmantota kā transportlīdzeklis smagāka nozieguma veikšanai.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu