VIDEO Jūrmalā neuzmanīgs šoferis izraisa četru auto sadursmi. Trīs cietušie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs attēls.
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Trešdien, 22. jūnijā, Jūrmalā notika četru automašīnu sadursme, kā rezultātā cieta trīs cilvēki, ziņo raidījums "Degpunktā".

Vismaz četrām ģimenēm, kuras ar automašīnām devās izbraucienā pa Jūrmalu, svētku sajūta šodien tika sabojāta. Incidentā, visticamāk, vainojams kāds neuzmanīgs stūrētājs ar pelēko "Volvo", kas brauca pa Ventspils šoseju.

Tuvojoties krustojumam ar Melderu ielu, viņš acīmredzot nepamanīja, ka priekšā apstājušās automašīnās un izraisīja avāriju.

Lūk, kā situāciju apraksta "SAAB" vadītājs, kam gadījās samīcīto auto kolonnā būt otrajam: "Mēs bijām apstājušies. Tāpēc, ka priekšā stāvošā "Honda" un vēl citas mašīnas gribēja nogriezties. Mums bija jābrauc taisni. Tad mums aizmugurē ietriecās mašīna, kurai savukārt arī kāds ietriecās no aizmugures. Ar mums viss ir kārtībā. Šodien ir diezgan saulaina diena, varbūt šoferi apžilbināja, bet tās ir tikai un vienīgi manas spekulācijas."

Kopumā, no visām iesaistītajām automašīnām ir cietuši trīs cilvēki, taču pozitīvais ir tas, ka nevienu uz slimnīcu nebija jāved, traumas nebija nopietnas un mediķi sniedza palīdzību uz vietas. Ar negadījuma izraisītāju aprunāties neizdevās, viņš atteicās no komentāriem.

"Satiksme ierobežota abos virzienos apmēram stundu. Vai nu vadītājs aizdomājās, vai arī nesaskatīja auto saules dēļ," skaidro policija.

Johans ar ģimeni par sasisto auto daudz nepārdzīvo: "Vēl redzēsim, pagaidām vēl nezinām. Bet, nu, mašīna acīmredzot var turpināt ceļu saviem spēkiem. Vēl padomāsim, vai svinēsim Līgo svētkus tā, kā bijām to plānojuši, vai kaut ko mainīsim."

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu