Autovadītājus atkārtoti aicina rēķināties ar palēninātu satiksmi ceļu remontdarbu vietās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ON-Photography Germany/Shutterstock.com

Plānojot svētku brīvdienu un nedēļas nogales braucienus, autovadītājiem jārēķinās, ka visos valsts reģionos notiek ceļu remontdarbi, tāpēc arī brīvdienās nāksies sastapties ar satiksmes ierobežojumiem, atgādina VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Dažos posmos uz brīvdienu laiku bija iespējams samazināt satiksmes ierobežojumu apjomu, nodrošinot raitāku satiksmi. Piemēram, Valmieras šosejas posmā no Kalnozoliem līdz Rubenei nebūs ar luksoforu regulētā posma, taču saglabāsies ātruma un platuma ierobežojumi, arī autoceļa Limbaži-Salacgrīva (P12) posmā no Korģenes līdz Vecsalacai brīvdienās luksoforu posmu nebūs, taču asfaltēšanas darbu zonās satiksmi organizēs satiksmes regulētāji.

Brīvdienās samazināti satiksmes ierobežojumi arī remontējamajos posmos uz autoceļa Smiltene-Gulbene (P27), uz autoceļa Jaunkalsnava-Lubāna (P82) un uz autoceļa Kuldīga-Skrunda-Embūte (P116).

Savukārt svētku priekšvakarā ir pabeigti būvdarbi un atcelti visi satiksmes ierobežojumi autoceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka (P131) posmos pie Ķesterciema un Engures.

Par aktuālajiem satiksmes ierobežojumiem valsts autoceļu tīklā ikviens var uzzināt, apskatot LVC interneta mājaslapā esošo ceļu remontdarbu karti.

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, jebkurā diennakts laikā var zvanīt pa LVC informatīvo bezmaksas tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu