FOTO ⟩ Piecgadīgās Evitas meklēšanā aicina iesaistīties brīvprātīgos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis meklē bezvēsts pazudušu nepilngadīgu piecus gadus vecu meitenīti Evitu, kura svētdien, 26. jūnijā, ap plkst. 14.00 pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē (Peldu iela) un līdz šim brīdim nav atradusies, "Apollo.lv" informēja VP pārstāvji.

Šobrīd notiek meklēšanas pasākumi, notikuma vietā strādā Valsts policija, Pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Meitenes pazīmes: augums 120-130 cm, gaiši mati ar čolku, bija ģērbusies sarkanā peldkostīmā – priekšā dzeltenas krāsas iedaļas, uz muguras dzeltens ar zilu apļveida zīmējums.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri 26. jūnijā atradušies Siguldā, Gaujas pludmalē un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas. Aculieciniekus vai personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meklēšanā, aicina zvanīt uz tālruni 110!

Valsts policijas komentārs (27. jūnija plkst. 7.00): 

Visu nakti Valsts policija un dienesti nepārtraukti veikuši meklēšanas pasākumus gan ar cilvēkresuru, gan tehniskiem līdzekļiem un peldlīdzekļiem. Pārmeklēta plaša teritorija Gaujas abos krastos, pašā Gaujā un vienlaikus arī pilsētā. Meklēšanā iesaistījušies arī bezvests.lv pārstāvji, kuri naktī teritoriju pārbaudījuši ar termokamerām.

Pirmdienas, 27. jūnija, meklēšanas pasākumos iesaistīts arī Valsts robežsardzes helikopters.

Meklēšanas pasākumi turpinās un Valsts policija aicina brīvprātīgos šodien plkst. 9.30 pulcēties Peldu ielā, Siguldā. Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus neveikt pašrocīgas meklēšanas pasākumu darbības, bet gan sekot policijas norādēm.

Šobrīd policijai izskata vairākas versijas saistībā ar meitenes pazušanu.

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu