Teksta tiešraides arhīvs ⟩ Siguldā pazudusī piecgadīgā meitene atrasta bez dzīvības pazīmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pazudušās Evitas meklēšana Siguldā
Pazudušās Evitas meklēšana Siguldā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc gandrīz trīs dienu nepārtrauktiem meklējumiem otrdien, 28. jūnijā, ap pulksten 12.30 starp Gaujas ciematu un Siguldu kopīgā Valsts policijas, pašvaldības policijas, Zemessardzes un brīvprātīgo patruļa Gaujā atrada svētdien pazudušo piecgadīgo meiteni bez dzīvības pazīmēm.

Aizvadītās dienas Valsts policija aicināja atsaukties iedzīvotājus, kuri 26. jūnijā atradās Siguldā, Gaujas pludmalē un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas. 

Foto: Pazudušās Evitas meklēšana

Viena no brīvprātīgajām līdzi paņēmusi cepumus, cerot ar tiem pacienāt pazudušo meiteni.

Valsts policijas komentārs (28. jūnijā plkst.7:35):

Plaši dienestu, pašvaldību un brīvprātīgo spēki vairākkārtīgi pārbaudīja teritoriju Gaujas abos krastos un pašā Gaujā. Arī 28. jūnijā turpinājās aktīvi meklēšanas pasākumi. 

Meklēšanas pasākumi turpinājās un Valsts policija aicināja brīvprātīgos otrdien plkst. 9.30 pulcēties Peldu ielā 2, Siguldā. Notikuma vietā sagaidīja policija un tālāk koordinēja meklēšanas posmus. 

Pirmdienas, 27. jūnija, meklēšanas pasākumos tika iesaistīts arī Valsts robežsardzes helikopters.

Šobrīd par notikušo sākts arī kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību, kurā attiecīgi arī tiks skaidroti visi notikušā apstākļi.

Tāpat Valsts policija saņēma informāciju, ka svētdien, 26. jūnijā, Siguldā, Gaujas upes pludmalē kāda persona pilotējusi bezpilota lidaparātu laika posmā no plkst. 14.00 līdz 16.00 - brīdī, kad meitene pēdējo reizi redzēta.

Valsts policija aicina atsaukties šī drona īpašnieku un sazināties ar policiju. Iespējams fiksētais videomateriāls var būtiski noderēt. Tāpat policija aicina atsaukties aculieciniekus vai personas, kuras svētdien atradušās šajā pludmalē, zvanot 67950402 vai 110!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu