Gulbim jaunākajā ATP rangā 13 vietu kāpums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tenisists Ernests Gulbis
Tenisists Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par 13 vietām un ieņem 349.pozīciju.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs piedzīvojis 124 vietu kāpumu un ieņem 608.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus ir par divām vietām augstāk nekā pirms nedēļas (916.).

Kārlis Ozoliņš pakāpies par 147 vietām (dalīta 1340.), Mārtiņš Rocēns noslīdējis par 37 vietām uz leju un ieņem dalītu 1598.pozīciju, bet Artūrs Lazdiņš pakāpies par 101 vietu (dalīta 1698.), kamēr Jānis Podžus uzlabojis vietu rangā par vienu pozīciju (dalīta 1909.).

ATP ranga pirmajā desmitniekā notikusi tikai viena izmaiņa. Cīņā par piekto vietu grieķis Stefans Cicips apsteidzis norvēģi Kasperu Rūdu.

Līderpozīcijās joprojām atrodas neitrālais sportists Daņiils Medvedevs. Otro vietu ieņem Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, labāko trijnieku noslēdz serbs Novaks Džokovičs, bet ceturtais ir spānis Rafaels Nadals.

Septīto vietu ieņem spānis Karloss Alkarass, astotais ir neitrālais sportists Andrejs Rubļevs, devītais - kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims, bet labāko desmitnieku noslēdz polis Huberts Hurkačs.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā ir Štrombahs, kurš pakāpies par 28 pozīcijām un ieņem 634.vietu. M.Podžus atkāpies par septiņām pozīcijām (715.), kamēr Ozoliņam padevies 90 vietu kāpums (842.).

J.Podžus pakāpies par sešām vietām (1336.), kamēr Lazdiņš rangā noslīdējis lejup par 132 vietām (dalīta 1699.), kas ļāva viņu apsteigt Rocēnam, kurš ir vietu zemāk nekā iepriekš (dalīta 1657.).

Pasaules ranga līderis ir brits Džo Salsberijs, kuram seko ASV tenisists Radžīvs Rems un horvāts Mate Pavičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu