Otrdienas horoskops: 28. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 28. jūnijam. 

AUNS

Šodien ir vērts runāt par algas pielikumu vai taisnīgāku ienākumu sadali, bet katru santīmu skaitīt nav vērts. Ja esi nopelnījis, tad palutini sevi ar kādu tīkamu pirkumu.

VĒRSIS

Nemierīga diena. Mainās plāni un norunas, un tas var radīt stresu. Turi grožus stingri rokās un paļaujies pats uz sevi, jo teiciens, ka „solīts makā nekrīt”, visos laikos aktuāls.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā būs atbalsts tavām iecerēm, un tu saņemsi atzinīgus vārdus. Jāķeras pie projektiem ar pilnu jaudu. Taču ir atvaļinājumu laiks un der ieskatīties arī tūrisma firmu portālos.

VĒZIS

Enerģija mutuļos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt. Dodies uz priekšu, veiksme ir ar tevi. Un nesatraucies, ja gadās mainīgas situācijas un negaidīti pavērsieni. Viss nokārtosies.

LAUVA

Radīsies labas idejas, kā arī potenciālie sadarbības partneri, taču šis periods vairāk piemērots sagatavošanās darbiem. Naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt uzmanīgam.

JAUNAVA

Parādīsi savas spējas, un tas nākotnē noderēs karjeras veidošanā. Tikai nedrīkst sākt uzskatīt, ka esi visgudrākais un tavs viedoklis ir vienīgais pareizais.

SVARI

Kamēr citi priecājas par vasariņu, tev darba pilnas rokas. Dzīve var piespēlēt negaidītas situācijas un iespējas. Atceries, ka šajā pasaulē nekas nenotiek nejauši.

SKORPIONS

Ar finansēm rīkojies uzmanīgi – neļaujies atlaižu vilinājumam un sargies no nepārdomātiem pirkumiem. Īpaši riski iztērēties par ikdienišķām sadzīves vajadzībām.

STRĒLNIEKS

Šodien jāsargās no konfliktsituācijām un pārliekas enerģijas tērēšanas tur, kur nav atdeves. Ar vējdzirnavām necīnies, diez vai uzvarēsi! Darbojies savā nodabā.

MEŽĀZIS

Veiksmīgi risināsi nopietnas, lietišķas sarunas, arī finanšu jautājumi sekmēsies. Kāds taujās padomu un tu zināsi atbildi, taču var būt grūti pieņemt atšķirīgus viedokļus.

ŪDENSVĪRS

Lūkojies pēc jauniem izaicinājumiem un paplašini spēles laukumu. Viegli veidosies lietišķie kontakti un sarunas ar potenciāliem partneriem būs auglīgas.

ZIVIS

Neļauj vaļu emocijām un to iespaidā nepieņem lēmumus. Ja dodama svarīga atbilde, apdomā mierīgi. Vari arī taujāt viedokli draugiem, it īpaši tiem, kam pats savulaik esi palīdzējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu