Trešdienas horoskops: 29. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horosokps trešdienai, 29. jūnijam. 

AUNS

Vajadzēt meklēt jaunu informāciju, iemācīties kaut ko vai sadraudzēties ar kādu tev līdz šim nezināmu tehnoloģiju. Tam vēlāk būs atdeve materiālā izteiksmē.

VĒRSIS

Attiecībā uz peļņu jābūt modram. Nepalaid garām iespēju nopelnīt vairāk. Taču ar naudu rīkojies apdomīgi – neaizdod un neaizņemies, jo var rasties neveiklas situācijas.

DVĪŅI

Veiksmīga diena, ja darbs saistās ar ārzemēm – var pienākt potenciālo klientu e-pasts, iespējama attālināta konference vai apmācības. Kādam arī sirdslietas var sasaistīties ar citzemju tēmu.

VĒZIS

Profesionālajā jomā parādīsi sevi kā zinošu un talantīgu darbinieku. Var gan rasties pa kādam skauģim, bet tev tas neskādēs. Daudz panāksi ar šarmu un spēju tīkami komunicēt.

LAUVA

Laba diena savu ideju prezentācijai, konferencēm vai mārketinga pasākumiem. Ja kaut kas tāds ieplānots, tad iepriekš kārtīgi pārbaudi materiālus un tehnoloģiskās ierīces.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā atkal daudz pienākumu un kāds kolēģis vai darījumu partneris tā diezgan viltīgi var mēģināt piespēlēt vēl kaut ko. Sargies no pārslodzes.

SVARI

Diena veiksmīga, noskaņojums optimistisks, taču modrību nedrīkst zaudēt. Ļoti uzmanīgam jābūt ar dokumentiem, līgumiem un jebkāda veida lietišķo informāciju.

SKORPIONS

Materiālais stāvoklis tev ir svarīgs, jo tas rada stabilitātes sajūtu. Šobrīd ir īstais laiks ienākumu palielināšanai un viss atkarīgs no tā, kā pratīsi izklāstīt idejas un prezentēt jau paveikto.

STRĒLNIEKS

Darbs dzen darbu un nevar saprast, pie kā ķerties. Ja tu izmanto tehnoloģiskās ierīces, tad kādā brīdī var likties, ka tās grib dzīvot pašas savu dzīvi. Svarīgo informāciju saglabā dubultā.

MEŽĀZIS

Lietišķā joma prasīs daudz laika un enerģijas, ko nāksies dalīt ar privāto dzīvi. Var izveidoties traks skrējiens darbs-māja-darbs-māja. Vakarā atpūties vienatnē vai dodies garā pastaigā.

ŪDENSVĪRS

Gribētos vairāk brīvības, bet darbi stājas rindā cits aiz cita. Ja esošajā uzņēmumā vai iestādē tevi kaut kas neapmierina, tad ir vērts ielūkoties darba sludinājumu portālos.

ZIVIS

Paļaujies uz iekšējām sajūtām, tās palīdzēs tikt skaidrībā pašam, un tu spēsi dot noderīgus padomus arī citiem. Tikai neiesaisties svešos strīdos tad, ja tevi neviens nelūdz par šķīrēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu