Piektdienas horoskops: 1. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 1. jūlijam. 

AUNS

Profesionālajā vidē iespējamas pozitīvas pārmaiņas, ja vien pats kaut ko nesagandēsi ar pārsteidzīgu rīcību. Pievakarē izkusties –izskrien krosiņu vai aizej uz sporta zāli.

VĒRSIS

Vienlaikus jāpaveic vairāki darbi. Ņemot vērā, ka vairumā gadījumu tev patīk visu darīt lēni un pamatīgi, situācijas var radīt stresu. Nesteidzies – neko nevari nokavēt.

DVĪŅI

Lai ko tu gatavotos darīt – izturies apdomīgi un atbildīgi. Virzoties bez steigas, soli pa solim, papildināsi sava maciņa saturu un palielināsi ienākumus nākotnē.

VĒZIS

Darba lietas ietekmēs emocionālo stāvokli. Nebojā garastāvokli un nestrīdies ar kolēģiem vai priekšniecību. Attiecību jomā var rasties vēlme kaut ko mainīt, izrunājies par to ar mīļoto.

LAUVA

Kaut arī piektdiena, ražīgi pastrādāsi un būs liels prieks par paveikto. Vakarā esi kopā ar savējiem, dalies svarīgākajā, atbalstiet cits citu un saplānojiet brīvdienas.

JAUNAVA

Tev noteikti ir plānotājs, kurā darbi un tikšanās ierakstīti. Ieskaties vēlreiz – vai kaut kas nav aizmirsies. Šodien lietišķajā jomā iespējami pārpratumi un pārsteigumi.

SVARI

Lietišķajā jomā nepārpūlies un par katru sīkumu nesatraucies, jo situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Ko nepaspēsi šodien, izdarīsi jaunnedēļ.

SKORPIONS

Darbojies mērķtiecīgi, koncentrējoties un galveno, tad sasniegsi lieliskus rezultātus. Var rasties labas iespējas nopelnīt. Un tērēt arī gribēsies – lai brīvdienas būtu izdevušās.

STRĒLNIEKS

Trauksmainais Strēlnieks būs noskaņots rāmam dienas ritmam. Gribēsi, lai apkārt valda miers, saticība un harmonija. Ar savu pozitīvismu iedvesmosi ne vienu vien kolēģi.

MEŽĀZIS

Brīvajām sirdīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku cilvēku. Varbūt sākotnēji kārtojami lietišķi jautājumi, bet pēc tam uzšķiļas simpātijas. Pāriem sirsnīga rosība mājās un brīvdienu plānošana.

ŪDENSVĪRS

Jauna pieredze, labs laiks mācībām, informācijas apmaiņai un sadarbībai ar pieredzes bagātākiem kolēģiem. Vakarā mīļi un romantiski piedzīvojumiem.

ZIVIS

Tu esi labs un izpalīdzīgs cilvēks, bet raugies, lai to neizmanto savtīgos nolūkos. Kādam var gribēties deleģēt pienākumus tev un pašam mazliet paslinkot. Neļaujies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu