Taisona Fjūrija pusbrālis Tomijs pirms cīņas ar Džeiku Polu netiek ielaists ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tomijs Fjūrijs
Tomijs Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Tomijs Fjūrijs pirms gaidāmās cīņas pret "jūtūberi" Džeiku Polu saskāries ar problēmām ieceļot ASV.

Fjūrija un Pola cīņa šobrīd ir ieplānota 6. augustā ASV, Ņujorkā. Tomēr dueļa norisei parādījušies jau pirmie šķēršļi.

Bija paredzēts, ka Fjūrijs un Pols 29. jūnijā aizvadīs preses konferenci, tomēr britu bokserim Hītrovas lidostā tika liegta iespēja ieceļot ASV.

"Tāpat kā mana komanda un advokāti, arī es nesaprotu, kāpēc nedrīkstēju ieceļot [ASV]. Mēģināšu to atrisināt. Man tas ir milzu pārsteigums," skairoja Tomijs Fjūrijs.

Arī cīņas organizatori "Most Valuable Promotions" savā "Twitter" kontā pauda neizpratni par notikušo, norādot, ka vēl pagājušajā mēnesī bokseris bez problēmām uzturējies Kalifornijā.

Jāatzīmē gan, ka ASV ieceļot ir aizliegts gan Tomija tēvam Džonam, gan arī pusbrālim un supersmagā svara čempionam Taisonam. Džons liegumu izpelnījies par brutālu uzbrukumu ASV pilsonim, kā rezultātā Fjūriju ģimenes patriarha pretinieks zaudēja aci. Džons tika notiesāts uz 11 gadiem cietumā, bet priekšlaicīgi no ieslodzījuma tika atbrīvots 2015. gadā. Savukārt Taisonam štatos liegts ierasties, jo izskanējušas runas par viņa saistībām ar īru narkodīleri Danielu Kinahanu.

Uz notikušo savā "Twitter" kontā reaģēja arī Tomija pretinieks Džeiks Pols: "Tomij, lai arī kā tu censtos tikt vaļā no šīs cīņas, es darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai neļautu tev no tās [cīņas] "izslīdēt". Mana komanda un partneri jau ir sagatavojuši informāciju par nākamajiem soļiem, kas tev jāizpilda. Dari, kas tev jādara, vai arī atzīsti, ka baidies."

Fjūrijam un Polam ringā bija jātiekas jau aizvadītā gada nogalē, tomēr cīņa tika atcelta britu boksera ribu savainojuma dēļ. Fjūrija vietā stājās leģendārais UFC cīkstonis Taisons Vudlijs, kurš tika brutāli nokautēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu