Meganas Foksas mīļotais telefona sarunas laikā draudējis izdarīt pašnāvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Mūziķis "Machine Gun Kelly" (īstajā vārdā Kolsons Beikers) (32) atklāja, ka reiz telefona sarunas ar mīļoto līgavu Meganu Foksu laikā draudējis izdarīt pašnāvību.

Dokumentālajā filmā "Life in Pink", kurā ļauj sīkāk ieskatīties mūziķa "Machine Gun Kelly" dzīvē, atklājies, ka mūziķis reiz vēlējies izdarīt pašnāvību. Tas noticis vienā no viņa dzīves zemākajiem punktiem - 2020. gada jūlijā. 

Mūziķis atklāj, ka tēva nāve pirms diviem gadiem novedusi viņu līdz smagai depresijai. Tas rezultējies telefona sarunā ar Meganu Foksu, kuras laikā mūziķis iebāzis ieroci mutē un draudējis izšaut. 

"Es visu laiku biju ieslēdzies savā istabā. Megana filmēšanas nolūkos bija devusies uz Bulgāriju, un man sākās paranoja. Man likās, ka kāds atnāks un nogalinās mani," stāstīja mūziķis. 

Viņš atklāja, ka pie gultas vienmēr turējis ieroci: "Es kliedzu telefona klausulē, un ieroča stobrs bija manā mutē. Es nospiedu mēlīti, bet lode iestrēga. Megana klausules otrā galā klusēja."

Kā iepriekš vēstīts, mūziķis "Machine Gun Kelly" (īstajā vārdā Kolsons Beikers) bildināja aktrisi un modeli Meganu Foksu.

Saderināšanās notika 11. janvārī pie "Ritz-Carlton" viesnīcas Puertoriko.

"2020. gada jūlijā mēs sēdējām zem šī banānkoka. Mēs lūdzām brīnumu. Mēs pat nenojautām par sāpēm, ar kurām saskarsimies tik īsā laika posmā.

Nezinot par darbu un upuriem, ko no mums prasīs attiecības, bet apreibināti no mīlestības. Un karma. Pēc pusotra gada, kad mēs kopā bijām piedzīvojuši elli un smējušies kā vēl nekad, viņš mani bildināja.

Un, tāpat kā katrā dzīvē pirms šīs un tāpat kā visās nākamajās dzīvēs, es teicu jā. Un tad mēs dzērām viens otra asinis," pie videoklipa rakstīja Foksa.

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu