Par slepkavību Rēzeknes novadā aizturēts vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls.
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aizvadītajā nedēļā par slepkavību Rēzeknes novadā tika aizturēts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policija (VP).

Proti, 23.jūnija rītā VP darbinieki saņēma informāciju, ka ceļa malā ir atrasts nenoskaidrota vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess.

Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - žņaugšanas pēdām uz kakla. Nekavējoties tika sākti operatīvie pasākumi, kuru rezultātā tika noskaidrota mirušā vīrieša identitāte.

Izmeklēšanas pasākumu rezultātā tajā pašā dienā tika noskaidrota iespējamā vainīgā persona - 1997.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzes lokā saistībā ar mantiskiem noziegumiem. Savu vainu izdarītajā persona atzīst.

24.jūnijā iespējamajai vainīgajai personai Rēzeknes tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu, par ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu