"Spurs" uz "Hawks" aizmaina savu līderi Mareju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dežonte Marejs
Dežonte Marejs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" uz Atlantas "Hawks" aizmainījusi savu līderi Dežonti Mareju.

Tiek vēstīts, ka par 25 gadus veco aizsargu, kurš aizvadītajā sezonā bija NBA līderis pārtvertajās piespēlēs un tika iekļauts "All Star" pirmajā komandā, "Spurs" no "Hawks" iegūs 33 gadus veco uzbrucēju Danilo Gallināri, kā arī trīs pirmās kārtas drafta izvēles (2023., 2025.un 2027.gadā).

Marejs aizvadītajā sezonā 68 mačos "Spurs" rindās vidēji izcēlās ar 21,1 punktu, atdeva 9,2 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 8,3 bumbas zem groziem un pārtvēra divas piespēles.

Marejs NBA līdz šim visas piecas sezonas pārstāvējis "Spurs", vidēji mačā gūstot 12,5 punktus, izcīnot sešas bumbas zem groziem un atdodot 4,8 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr veterāns Gallināri pagājušajā sezonā laukumā devās 68 mačos, no kuriem vien 18 pamatsastāvā, vidēji guva 11,7 punktus, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Kopumā 13 sezonu laikā NBA itāļu spēlētājs, pārstāvot Ņujorkas "Knicks", Denveras "Nuggets", Oklahomsitijas "Thunder" un "Hawks", vidēji mačā guvis 15,6 punktus, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu