Ko sola zvaigznes? Jūlija mēneša horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Jūlijā vairākas planētas ieņēmušas pozīcijas, kas labvēlīgas dažādām saimnieciskām aktivitātēm. Varam uzpost mājokli, kārtot skapjus, ievākt ražu, doties ogot, sēņot, konservēt un marinēt. Labs laiks, lai rūpētos par mājas saimniecību un saviem mīļajiem.

Lielākā daļa jūlija aizrit Vēža zodiaka zīmē, kurā saskaņā ar astroloģijas pamatu pamatiem šajā periodā atrodas Saule. Vēzis ir gādīgs, rūpīgs, viņam dzīvē svarīga dzimtas tēma un savu sakņu apzināšanās. Šīs zodiaka zīmes ietekme jūlijā ir divtik spēcīga, jo 5. datumā arī par domāšanu, prātu un komunikāciju „atbildīgā” planēta Merkurs arī nonāk Vēža zīmē. Katram cilvēkam, protams, ir sava astrokarte, taču šāds astroloģiskais stāvoklis iezīmē to, ka domas vairāk var būt par un ap Vēža zīmes tēmām – mājām, ģimeni, saimniekošanu.

No 5. jūlija arī dinamiskais un enerģiskais Marss maina savu novietojumu. Planēta nonāk Vērša zodiaka zīmē. Šāds stāvoklis arī mudina uz praktiskumu - enerģija tiek tērēta racionālām lietām, kas dod jūtamus rezultātus, taču ir mīnuss, jo procesi var bremzēties. Vērsis ir Zemes zīme, kam raksturīgs lēnīgums un smagnējība, tāpēc Marss nevar tik ātri reaģēt.

Pilnmēnestiņš būs klāt 13. jūlijā plkst. 21.38 Mežāža zodiaka zīmē. Tā ir noslēgta un arī nedaudz smagnēja. Šādās dienās grūtāk izpaust jūtas, izrunāt to, kas sakrājies uz sirds. Savukārt dažādām saimnieciskām aktivitātēm piemērots laiks.

Lai kādi vēji pūš, ir cerība, ka no 24. jūlija līdz 8. augustam cilvēkos būs spēcīga optimisma dzirksts. Saule ar Jupiteru, ko astroloģijā dēvē par Lielo labdari, veidos tandēmu, kas rada pozitīvismu, nes veiksmi un ļauj radoši izpausties.

AUNS

Peļņas laiks. Kamēr citi vaļojas un sauļojas Auns atkal pirmajās rindās. Skaidri un precīzi mācēsi izklāstīt idejas un atradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Ar ienākumiem būsi apmierināts un tērēsies savam priekam. Esi pelnījis! Brīvo laiku labprāt pavadi kopā ar savējiem – gan veicot mājas darbus, gan kopā ballējoties. Mīļuprāt visus uzņemsi, pamielosi, un katram atradīsies labs vārds. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist kāda dzirkstelīte. Smaržīgie vasaras vakari aicināt aicina uz romantisku satikšanos.

VĒRSIS

Daudz enerģijas un liela apņēmība - ja arī kādi darbi bremzējas, ar neatlaidību panāksi savu. Sekmīgs periods ārzemju tēmai visdažādākajās izpausmēs. Ja ir iespējas, ieplāno ilgu un tālu ceļojumu - apskatīt izcilākos pasaules brīnumus, visus pēc kārtas. Sākot ar Gīzas piramīdu Ēģiptē, Inku impērijas cietoksni Maču Pikču un beidzot ar Tadžmahālu Indijā. Ja jāstrādā, tad seko līdzi nozares jaunumiem pasaulē. Ģimenē gādā par saticību - visi problemātiskie jautājumi jāizrunā, respektējot otrās pusītes viedokli.

DVĪŅI

Kāds pasaules gudrais teicis, ka cilvēka prāta mērs ir viņa prasme šaubīties. Šomēnes daudz informācijas it kā no ticamiem avotiem, taču esi uzmanīgs. Ja rodas kaut vismazākās šaubas, - un arī tad, ja nerodas – pārbaudi un izpēti. Labs laiks profesionālajai izaugsmei vai biznesa veidošanai. Radīsies idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu realizēt praksē. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs ilgas pēc tām skaistajām un iedvesmojošajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ģimenes cilvēkiem sirsnība un kopīgi piedzīvojumi.

VĒZIS

Pirmajā vietā darbs un karjera. Ja strādā algotu darbu kā darba ņēmējs, tad ir visas iespējas sevi parādīt un gūt priekšniecības un kolēģu cieņu. Iespējams, tev prasīs padomu, uzticēs apmācīt kādu jauno kolēģi, un tam var sekot arī paaugstinājums un jauns karjeras izaicinājums. Vadošā amatā būs daudz no sevis jāatdod, tas prasīs iedvesmu un idejas. Atceries, ka arī lietišķās lietās iespējama radoša pieeja. Brīvdienās dodies uz kādu brīvdabas koncertu, gadatirgu, zaļumballi, sauļojies, peldies. Vasara ir jābauda!

LAUVA

Finanšu tēma būs svarīga, ietekmēs garastāvokli un dvēseles komfortu. Ja kādā brīdī naudas mazāk, tas var ļoti „uzdot pa nerviem”. Jāpārvērtē līdzšinējā darbošanās - varbūt kaut kas jāmaina, varbūt jādomā par savu biznesu. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārvalstu partneriem, nākt darba piedāvājums no citas valsts, bet, ja nekas tāds nav iespējams, tad, mainot darbu Latvijā, labāk izvēlēties uzņēmumu, kurā ir ārvalstu kapitāls. Brīvajā laikā rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem.

JAUNAVA

Darbā kā pa kalniem un lejām, kā pa celmiem un rakumiem. Vienā brīdī šķiet, ka viss notiks, otrā, ka ieceres un plāni izjūk kā kāršu namiņš. Vislabākais paņemt atvaļinājumu vai vismaz neuzņemties papildus darbus un nesākt jaunus projektus. Svarīga arī privātā dzīve. Kādam attiecības var sākties ceļojuma laikā vai no interneta sarakstes. Izvērtē, vai tas ir īstais cilvēks – ar līdzīgām dzīves un morāles vērtībām. Ja ir, tad, ļoti iespējams, esi saticis savu īsto mīlestību. Pāriem brīvdienās vēlams doties izbraucienā un pabūt divatā.

SVARI

Diezgan emocionāls mēnesis. Jūtīgi uztversi visas norises – gan pozitīvās, gan negatīvās. No vienas puses, tas var būt traucējoši, jo saskarsmē ar „rūgumpodiem” arī pats uz lietām sāksi skatīties no negatīvās puses un jutīsi mostamies sevī neapmierinātu skeptiķi. Savukārt labā ziņa ir tāda, ka intuīcija un spēja precīzi uztvert cilvēku noskaņojumu ļaus perfekti orientēties visdažādākajās situācijās. Kā ar rentgena staru izgaismosies citu nolūki un rīcības motīvi. Brīvo laiku pārsvarā veltīsi mājas saimniecībai un ģimenes lietām.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā jāraujas sviedriem vaigā. Daudz pienākumu, liela atbildība un jaunas ieceres, kas var atnest gan slavu, gan peļņu. Dažu brīdi tāda sajūta, ka galva krakšķ no domu drūzmas. Straujajā dienu ritmā var rasties stress, kas nelabvēlīgi ietekmē pašsajūtu. Tāpēc ļoti svarīgi mīlēt sevi: ja bijusi liela slodze, tad noteikti atpūties, dodies garākas pastaigās, sāc no rītiem skriet, apmeklē sporta zāli vai meditāciju nodarbības. Kas nu pašam sirdij tuvāks. Sirdslietās romantiskas vēsmas. Vasaras vakari reibina un iedvesmo.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots doties pretī nezināmajam, iesaistīties avantūrās, piekrist jauniem izaicinājumiem. Mazliet gan jāuzmanās no pārsteidzības, taču kopumā veiksme ir ar tevi. Virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Ja mācību laiks jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes. Naudas lietās rezultāts no aktīvas darbošanās. Ir vērts padomāt arī par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, tad koncentrē spēkus tā attīstībai. Privātajā dzīvē atbalsts un uzmundrinājumi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku.

MEŽĀZIS

Pārsvarā tu esi individuālais spēlētājs, kam ir savs redzējums, plāns, zināšanas un strikta pozīcija. Arī tagad var rasties sajūta, ka zini visu par visiem vislabāk, taču nepārsteidzies un savu viedokli nesāc uzskatīt par vienīgo pareizo. Labāki rezultāti būs komandas darbam. Brīvās dienas pavadi ar savējiem, būs kopīga saimniekošana, radu saieti un uzpošanas talkas ar jautrām ballītēm noslēgumā. Ja rodas interese par dzimtas vēsturi un radurakstiem, tad jāķeras pie ciltskoka zīmēšanas. Vari kārtot nekustamā īpašuma darījumus.

ŪDENSVĪRS

Būsi nepārtrauktā kustībā un rosībā. Lietišķajā jomā var rasties pēkšņi pavērsieni, kas paver pavisam jaunus ceļus. Galvenais – nenobīties un neapstāties. Iespējams, pirmajā brīdī būsi apmulsis, taču ilgi kavēties ar lēmumiem nevajag. Kā zināms, vieta nekad tukša nepaliek, un kāds cits var pasteigties pirms tevis. Privātajā jomā dzīve var uzdāvāt brīnišķīgu iepazīšanos un kaislības, kas uzliesmo kā ogles no vēja. Ļaujies piedzīvojumiem un izbaudi dzīves skaistos brīžus. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājas saimniecībā.

ZIVIS

Darīšanas iestādēs, juridiskus vai citus lietišķus jautājumus šajā mēnesī var nākties kārtot caur grūtībām. Ja kaut kas tāds jādara, tad rūpīgi sagatavojies vai pilnvaro savā vietā kādu citu. Darbā daudz pienākumu, taču viss ies no rokas. Brīvajā laikā dažādas sabiedriskās aktivitātes. Iespējams, jāuzņemas pienākumi profesionālā organizācijā, jāiesaistās labdarībā, jāpiedalās skolas salidojuma organizēšanā. Attiecībās svarīga savstarpējā sapratne un pārliecība, ka blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu